NE ZATVARAJU USTA! Ovo su najveće TRAČARE Zodijaka: Strelac “soli” pamet, a Lav se non-stop hvali

Blizanac je uvek pun bitnih, ali i nebitnih informacija, a Strelac više od svega voli da „soli“ pamet. Lav će vam rado pričati o sebi jer jednostavno voli da pričati, a i voli sebe.

Blizanci
Blizanac silno uživa u tračanju. Sve mora da znati o svakome, a te spoznaje sa užitkom će podeliti i sa drugima. Nije pametno da mu se poveravate i otkrivate tajne. Danas je tu, a sutra ko zna gde. Često menja i svoje stavove, pa je teško da ustanovite šta zaista misli i želi. U ljubavi nije veran, prošlost mu je puna propalih veza. Od emocionalne predanosti jednom partneru više ga “pali” sedenje na dve stolice.

Lav
Njima je ego na prvome mestu. On je najljepši, najbolji i najpametniji. Ako ste slučajno mislite da to nije tako, sigurno sa vama nešto nije u redu – tako će misliti Lav. Uvek privlači pažnju na sebe, pokušava da se pozicionira u centar svake zajednice. Ima dvostruke standarde- šta važi za njega, ne važi i za druge.

Strelac
Kad je reč o Strelčevima ne postoji niko pametniji od njih. Vole da se prave pametni, dobro informisani. Svoj “prljav veš” skrivaju od drugih. Brzoplet je i nepromišljeno iskren, pa je u stanju svašta da kaže i ostane živ.

Vodolija
U ovom društvu je i Vodolija koja svojim uverenjima vrlo lukavo pozicionira sebe u odnosu na druge. On je taj koji zna, a znanje je moć. Sa druge strane, prija da ga traže, da žele da budu s njim u društvu. “Hrani” se kada mu drugi traže savet i pomoć.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.