NE IGRAJTE SE VATROM: Ovo su najljubomorniji horoskopski znaci

Mislili ste da su svi horoskopski znaci podjednako ljubomorni i posesivni kada je ljubav u pitanju? U velikoj ste zabludi…

Osobe kojima ljubomora, zbog položaja zvezda u trenutku njihovog rođenja, najviše zadaje muke jesu:

ŠKORPIJE

– Ova činjenica ne iznenađuje, jer su iste u najvećem broju slučajeva ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju. Škorpije su naime, najbolji primer ekstremnih ljubomornih scena i blama u javnosti. One jednostavno ne mogu da kontrolišu ovo osećanje i pri samoj pomisli da bi im partnerka mogla biti neverna gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posledica. Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori koja stvara peckanje u želucu, već o pravoj pravcatoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i ljubomornih scena. Istima, ljubomora ponekad služi i kao afrodizijak, jer osećaju neverovatnu privlačnost ka osobi sa kojom su, u trenutku kada pomisle da neko stoji između njih. Škorpije su, kako praksa pokazuje, toliko teatralne da vrlo često naprave scenu poput onih u Tarantinovim filmovima, pa čak i ekstremniju.

BIKOVI

– Kada je reč o bikovima, isti su naime previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni sa primesama posesivnosti. Priznaćete veoma moćan i opasan koktel, sa kojim možete imati posla. Bikovi naime, strašno vole da prisvajaju i smatraju svojima stvari pa i ljude, te s toga teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili može da ne bude njihovo. Gotovo da im u sekundi padne mrak na oči i preplavi ih osećaj ljubomore kada pomisle da je neko „bacio oko“ na nešto što je „njihovo“. U zaludni su svi pokušaji da razuverite osobu rođenu u znaku bika, kada podlegne svojim ubeđenjima i prepusti se ljubomori. S druge strane, bikovi su izuzetno verne osobe, jer se vode time da ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Dakle bez flertova, deljanja i tome slično – isključivo fer plej.

LAVOVI

– Lavovi, kraljevi životinja. Tu svoju osobinu prenose i na ljudski rod. Veoma su ponosi na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade. Njihov previše naglašen ego ne dozvoljava im da budu povređeni, pa s toga lavovi ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera. Ako lav oseti da mu radite iza leđa, pre svega sebi to nikad neće oprostiti (jer nije saznao na vreme), a zatim i vama. Kod lavova se sve vrti oko pitanja časti, koji smatra neprikosnovenom. Iako ponekad reaguje veoma burno i netaktično, u većini slučajeva vreba iz prikrajka i suzbija nalete ljubomore koji ga saleću.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.