„NE IDEM IZ TVOG KREVETA, TI SI GROMADA“ Miljana neće da se odvoji od njega, progovorila O UDAJI

Ona ne odustaje.

Zadrugarka Miljana Kulić završila je u krevetu sa Bojanom Đukićem, nakon što je flertovala sa Mirkom Gavrićem, sa kojim se čak držala za ruke i igrala tokom žurke, i Nikolom Orozovićem kog je pokušala da poljubi i rekla mu kako što pre želi da zaboravi Lazara Čolića Zolu.

– Dobar je Mirko. Miksi, treba da nađeš novog dečka. Što ne budeš sa Mirkom? On je legenda! Vi se toliko slažete. Šta bi sa Zolom? Miksi, mi smo drugari, emotivno si rastrojena. Ispipala si me na foru… Muvaš se sa Mirkom – pričao je Bojan.

– Dobar si i ti! Dobar si u duši, ali zamalo! Daj bre Boki. Nije ti dobro kada sam ovako blizu. Došla sam malo da pričamo. Sa Zolom je kraj i tačka! Meni se ti dopadaš i ja iz tvog kreveta ne idem! Kad možemo da popijemo kafu, da se bolje upoznamo? Ja znam da si ti došao da se ženiš, a ja da se udam. Gde sam te ispipala? To što ti aludiraš da neko izvlači iz konteksta… Ja sam videla da si ti gromada – bile su Miljanine reči.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.