Nataša otkrila DETALJE o vezi sa Šakom „Sve imam u svom telefonu, on se nije složio da uđem“

Nije htela više da ćuti…

Nataša Radan je jedna od novih učesnica rijalitija Zadruga, koja je za veoma kratko vreme skrenula pažnju na sebe zbog raznih glasina koje se vrte oko nje.

U emisiji „Pitanja gledalaca“ stiglo je pitanje za nju, zašto je zavlačila Baneta Čolaka u karantinu, kada je bacila oko na Stefana Karića, a ona je prvo objasnila da nije zavlačila Baneta, pa dodala da nije njen tip.

– Bane nije moj tip muškarca, niti imam o čemu da pričam sa njim – poručila je Nataša.

– Ja se ne bih mešao, Šako je moj prijatelj godinama. Rekao sam sve što sam imao, još sam saznao da je bilo nešto sa Šakom. Poštujem Šaka i ne bih ništa – ubacio se Bane.

– Ne znam zašto pominje osobu koja nije ovde, kad ne zna situaciju. To nije istina. Pokušava da iskali bes ovde, jer mu se nije dalo da bude sa mnom. Hvata se za osobu koja je 30 godina starija od mene. Ja sa tim čovekom nikakav seksualni odnos nisam imala, nisam imala ništa. Ja se sa njim znam duže vreme, ja sam sa njim bila ok, sve imam u svom telefonu, sve čuvam. On se nije složio da uđem ovde. Bila sam njim na ručku, ali nisam bila sama i nisam ručala, pila sam piće.

– Ja sam ubeđen da te je j*bao – poručio je Mića.

Marko Đedović se ubacio i rekao da postoje privatni snimci Nataše koji kruže internetom, a zatim ispričao da zna šta se dešavalo sa Šakom.

– Oni su se dopisivali, a ja sam je pitao zbog čega se dopisuje sa čovekom od 50 i kusur godina, a ona je rekla da joj je on puštao poruke, slao glasovne poruke i da će mi ih proslediti kada izađemo – ispričao je Marko.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.