Nataša Ninković – Biografija

Srpska glumica, Nataša Ninković, je tokom svoje glumačke karijere ostvarivala uloge u brojnim, domaćim, TV serijama i filmovima, a pored toga, poznata je i u pozorišnim krugovima.

Najveću medijsku pažnju i samim tim i popularnost, stekla je nakon uloge u filmu „Spasitelj“, gde je igrala zajedno sa Denisom Kvejdom, čuvenim holivudskim glumcem.

Biografija
Nataša Ninković je rođena 22. jula 1972. godine u Trebinju, Bosna i Hercegovina. Njena majka Milena je bila radnik u tekstilnoj industriji, otac Branko je po profesiji bio inžinjer, a Nataša ima i brata Petra, koji je stariji od nje.

U Trebinju je Nataša završila osnovnu školu, da bi dalje obrazovanje nastavila u srednjoj medicinskoj školi, takođe u rodnom Trebinju. Kada je imala samo 7 godina, krenula je glumačkim stopama i to na časovima glume koje je tada držao profesor Moma Brkić, da bi već nakon dve godine, sa samo 9 godina ostvarila svoju prvu ulogu pred pozorišnom publikom.

Međutim, gluma joj se u prvi mah nije svidela, te je prestala da se bavi ovom umetnošću, te je bila rešena da nakon svršetka srednje medicinske škole, nastavi sa studijama stomatologije ili medicine.

Srećom, Nataša Ninković je rešila da se vrati svojoj današnjoj profesiji. Ono što je uticalo da, verovatno jedna od najtalentovanijih i najlepših glumica sa ovih prostora, promeni svoju prvobitnu odluku je učešće na festivalu amaterskih pozorišta, koje se održavalo u tadašnjoj Jugoslaviji.

Na ovom festivalu je Nataša pokazala zavidno glumačko umeće, postigavši zapažen uspeh. Nakon ovih događaja, ona se seli u Beograd i upisuje FDU na Beogradskom univerzitetu.

Prijemni ispit za upis je prošao sjajno, gde je Nataša zablistala, položivši ga iz prvog pokušaja.

Na studijama glume, Nataša se nalazila u klasi profesora Vladimira Vlade Jevtovića, a među kolegama sa njene klase bili su i neki od danas jako poznatih glumaca i glumica, kao što su: pokojni Nebojša Glogovac, Sergej Trifunović, Vojin Ćetković, Boris Pingović, a takođe i Danijela Nela Mihajlović, Karolina Cimeša, Danijela Ugrinović i Danijela Kuzmanović. 1994. godine, Nataša Ninković završava studije, kada diplomira na odseku glume.

Privatni život
Iako je vaoma poznata širom naše zemlje i kako je javna ličnost, ono što krasi Natašu Ninković je činjenica da svoj privatni život ne iznosi u medijima, čuvajući na taj način svoju porodicu i sebe od spoljašnjih uticaja.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.