Nataša Miljković – Biografija

Ono što je prva asocijacija kada se pomene ime Nataše Miljković svakako je lepa, plava voditeljka, poznata široj javnosti kao neko ko je dugo radio na RTS-u, na kome je ostavila dubok trag.

Nataša je na RTS-u radila godinama i to u informativnoj redakciji, a ono po čemu je posebno poznata je emisija „Ključ“ koju je ona sa uspehom vodila.

Trenutni angažman ove lepe i elokventne voditeljke je na TV „Prva“ gde vodi „Jutarnji program“.

Biografija
Nataša Miljković je rođena 25. januara 1977. godine u Beogradu. Njen otac Miloš je po vokaciji takođe bio novinar i dosta dugo je radio za „Večernje novosti“, a majka Biljana je socijalni radnik. Nataša ima i sestru Korneliju.

Osnovno školovanje, a takođe i srednju školu, Nataša je završila u svom rodnom Beogradu, da bi nakon završetka srednje škole odlučila da upiše Fakultet Političkih Nauka na Beogradskom univerzitetu.

Kao sjajan i veoma talentovan student, Nataša je diplomirala na FPN i to po „ubrzanom režimu“. Specijalizaciiju je upisala uporedo i to na odseku međunarodnih odnosa, koju je takođe završila na AAO (Alternativna Akademska obrazovna mreža) i to kao jedan od najboljih studenata generacije.

Studije je rešila da nastavi u Rimu, gde je dobila i titulu magistra na temu „Politika sile u međunarodnim odnosima“.

Privatni život
2007.godine, Nataša Miljković je stupila u vezu sa Srđanom Timarovim, srpskim glumcem koji se publici predstavio sa ulogom u TV seriji „Lisice“, na kojoj je radio upravo te godine. Njih dvoje su nakon tri godine veze, tačnije 2010. godine, dobili dete, sina Lazara, što je Natašu odvojilo od njenog posla, pa se nije pojavljivala na malim ekranima.

Međutim, nakon samo 6 meseci pauze, Nataša se vraća svom poslu i ponovo je gledamo u ulozi TV voditeljke.

Svoju vanbračnu vezu, Srđan i Nataša prekidaju 2013. godine i tada se ona seli na Novi Beograd zajedno sa svojim sinom Lazarom. Bilo kako bilo, Nataša i Srđan su ostali u jako dobrim odnosima i postali su dobri prijatelji, a o razlozima prekida svoje veze nisu nikada pričali javno, a takođe jedno o drugom ništa ružno nisu izneli u javnost.

U jednoj od skorijih emisija „Jutarnjeg programa“ kod Nataše je gostovao upravo Srđan Timarov, no iako je šira javnost očekivala neki incident, ovaj razgovor je protekao u najboljem mogućem redu, vrlo profesionalno i spontano.

Na proslavi magazina „Hello“, decembra 2016. godine, Nataša se prvi put u javnosti pojavljuje sa Žarkom Tarićem, domaćim biznismenom, koga predstavlja kao svog novog dečka. Iako je Žarko od Nataše stariji skoro pa 14 godina (55 godina), ona ističe da je u novoj vezi veoma srećna i da je njenog novog izabranika, njen sin veoma dobro prihvatio.

Kao jednu od svojih najbližih prijateljica, Nataša navodi svoju kolieginicu i saradnicu sa TV „Prva“, Maju Nikolić (takođe je radila sa Natašom i na RTS-u). Maja Nikolić je voditeljka emisije „150 minuta“, a njihovo poznanstvo datira još iz 1996. godine kada su se upoznale na TV „BK“, na kojoj su takođe zajedno radile.

Njihovo veliko prijateljstvo su krunisale kumstvom, tako što je Nataša bila kuma Maji, kada se ova venčala septembra 2001. godine.

Poznata je priča kada je Nataši ukradena torba u kojoj su, pored dokumenata, bili i ključevi od njenog stana. Ovaj slučaj je Nataša odmah prijavila policiji, te su joj ukradene stvari vrlo brzo bile vraćene.

Nataša je osoba koja ne iznosi svoje intimne stvari u javnost, kako kaže ne voli da se osvrće na neka prošla vremena, niti da razmišlja o uzrocima zbog kojih se neke stvari dešavaju. Jedan od najemotivnijih trenutaka u Natašinom životu je polazak u školu njenog jedinca, sina Lazara, 2016. godine.

Lepa voditeljka se tada nije trudila da sakrije svoje ushićenje, te je na društvenim mrežama svoju sreću podelila i sa svojim vernim pratiocima. Inače, kako Nataša ističe, trudi se da svog sina Lazara odgaja na taj način da zna da ceni prave vrednosti i čini sve kako bi izrastao u iskrenog i dobrog čoveka.

Nataša Miljković ima životni moto koji glasi: „samo nemoj biti lenja u životu“, koji puno puta ponavlja samoj sebi, a i svom sinu i koji je, kako kaže, „preotela“ od svoje kume Maje Nikolić. Zajedno sa svojom najboljom prijateljicom ima ritual koji njih dve nazivaju „kuminim danom“ i tada međusobno razmenjuju poklone, a ovaj dan se „održava“ svakog 23. septembra.

Kako je Nataša, zajedno sa svojom kumom Majom, danas član ekipe TV „Prva“, dane provedene na RTS-u ne zaboravlja, a naročito ističe saradnju sa Aleksandrom Tijanićem, pokojnim direktorom RTS-a, za koga kaže da joj je bio uzor, kao i osoba kojoj se oduvek divila i gajila veliko poštovanje.

Nataša ne krije da je on Aleksandra naučila mnogo toga vezanog za posao kojim se bavi, a pored toga i mnogobrojne mudrosti, čime joj je on promenio ugao posmatranja sveta i zbog čega će mu, kako kaže, večno biti zahvalna.

Voditeljska karijera
Ono što nije toliko poznato u vezi Nataše Miljković je podatak da je svoju voditeljsku karijeru započela sa svega 14 godina, kada je na televiziji „Studio B“ radila emisiju „Teenage TV“ koja je, kako ime kaže, bila namenjena tinejdžerima. Naša lepa voditeljka je 1996. godine počela sa radom na televiziji „BK“.

Na ovoj televiziji je Nataša radila punih 7 godina, vodeći emisije kao što su „Ukrštene reči“, „Gutenberg“, „Maska nedelje“, a takođe je neko vreme sarađivala sa Gordanom Sušom u „Vin produkciji“.

Svoj rad na RTS-u, Nataša je počela 2004. godine, gde se zadržala 5 godina. Bila je urednik, autor i voditelj „Ključa“, kultne emisije koja se bavila raznim životnim temama, među kojima su npr: anoreksija, licemerje, problemi sa kojim se suočavaju deca sa Kosova, političke aktivnosti Zorana Đinđića i njegov testament, „klonirane Srpkinje“, a takođe i brojne druge zanimljive teme.

Zajedno sa kumom Majom Nikolić, Nataša je na RTS-u postala urednik i autor, kao i voditeljka emisije „Jutarnji program“ u vremenskom periodu od 2009. do 2014. godine. Njih dve su čak bile i zaštitna lica „Pandore“, poznate linije nakita, čime su se takođe bavile neko vreme.

Tokom 2011. godine, kada je Nataša bila u vezi sa Srđanom Timarovim, njih dvoje su se bavili i humanitarnim radom, te je uoravo ona vodila akciju koja se zvala „podržimo razvoj banaka humanog mleka“.

Datum rođenja: 25. januar 1977. godine

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.