NAPAD NA IVU I PODRŠKA ZA MILJANU: Bojanić spreman da izvrne „Zadrugu“ naopačke!

Biće burno!

Ove noći pevač Miloš Bojanić zvanično će postati novi učesnik „Zadruge 3“, a pre toga je stigao u studio kako bi u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević obavio jedan razgovor u kojem će otkriti šta planira, ali i kako gleda na svoje buduće cimere.

Jedna od njih je trenutno najaktuelnija učesnica Miljana Kulić za koju je priznao da nije iskoristila svoju inteligenciju na pravi način.

– Ne mogu ja tu da donosim sud, Miljana je vrlo vešta da iskoristi svaki momenat da bude interesantna i da se stvar vrti oko nje, jer ako toga nema ona ne može da opstane. Ja sam malo pratio nju u odnosu na njen početak, ona je sada zrela za ovo. E sada, to što ona koristi inteligenciju u suprotnom smeru, to je njen problem – rekao je Miloš.

Međutim, nije ostao imun i na priču o Ivi Grgurić i njenoj prošlosti, pa se dotakao teme o Suadu Keseroviću Sukiju i demantovao sve ono što je zadrugarka govorila o njemu, jer kako kaže, poznaje ga lično.

– Ja Sukija poznajem i znam da nije iz te priče. On je izuzetno zgodan čovek i inteligentan, dasa i sve su one lude za njim. On nije iz priče da pravi zube i tako dalje. Ja sam toliko bio opterećen od perioda kad sam prihvatio da uđem u „Zadrugu“, nismo se čuli – bio je iskren Miloš.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.