Nameštaj i dekor od bambusa koji će osvežiti vaš dom

Verovatno ste čuli da se naveliko priča o prednostima bambusa.

Osim što njegovim korišćenjem smanjujemo potrebu za sečom šuma kojima treba mnogo više vremena da dostignu odgovarajuću visinu da bi se mogle eksploatisati, bambus je izuzetno izdržljiv, savitljiv i postojan materijal. Dostupan u različitim bojama i nijansama, u zavisnosti od svoje sorte,

on vam može obezbediti stilski nameštaj i dekor za vaš dom. Ono što predstavlja posebnu prednost bambusa je činjenica da zadržava svoj oblik nevezano za klimatske promene. To bi značilo da ga možete kao vid nameštaja i dekora koristiti i na otvorenom.

Našu današnju temu posmećujemo upravo dekoracii vašeg doma elementima od bambusa. Ako želite da se u potpunosti okrenete ka organskom načinu življenja i „ozelenite“ vaš dom, kompletna garnitura za sedenje u dnevnom boravku od bambusa bi mogla da bude vaš izbor. Zahvaljujući svojoj svetloj nijansi i oblim konturama, ovakav nameštaj će vas navesti da sebe svakog dana zamišljate na nekom egzotičnom ostrvo. Dodajte celoj slici i lepu lampu od bambusa u ćošku ili luster i dobićete predivan prostor za boravak.

Kao što smo već istakli i nameštaj za sedenje na otvorenom od bambusa je dobra ideja. Ako želite da povežete vaše unutrašnje i spoljašnje prostore, ovakav koncep uređenja je upravo ono što vam treba. Budući da bambus dobro podnosi vlažnu sredinu, prostor poput kupatila je idealan za posvaku lepog rama oko ogledala od bambusa. Štaviše čak i kupatilski nameštaj može biti izrađen od ovog materijala što će doprineti modernom i vrlo privlačnom izgledu vašeg kupatila.

A zamislite samo sa koliko biste se entuzijazma budili u spavaćoj sobi na krevetu napravljenom od bambusa. Osim stilskog prikaza, ovakav jedan krevet je pametna i dugoročna investicija. Celoj priči možete da dodate i lep set trpezarijskih stolova i stolica, kako za zatvoren tako i za prostor na otvorenom. A ako volite dizajnerske komade nameštaja i dekorativnih elemenata prijaće vam saznanje da je bambus vrlo podložan savijanju i kreiranju upečatljivih oblika i formi, koji gotovo i da ne liče na klasičan nameštaj od ovog materijala.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.