NAKON RAZVODA LUKAS PORUČIO SONJI?! „Rušiš mi sve!“ Proradile EMOCIJE?!

Ko će ih razumeti…

Dan nakon razvoda Aca Lukas i Sonja Vuksanović proslavljali su razvod, ali svako na svoj način. Kako Srpski Telegraf saznaje, Lukas i Sonja prvi dan slobode proveli su u kafani do jutra, gde su ispoljili emocije u društvu najbližih prijatelja. Sa jedne sttrane, Lukas je nove momačke noći otpočeo u Crnoj Gori, tačnije na mestu gde su on i Sonja provodili najlepše dane ljubavi, a ona se provodila u Beogradu.

– Lukas je sa prijateljima bio na jednoj privatnoj proslavi. Cele večeri se šalio kako mu prijaju momački dani i kako je srećno razveden muškarac. I činilo se da je tako sve dok se nije latio mikrofona. Emocija koju je izneo prilikom izvođena pesme Šabana Šaulića, pevajući stih „Odlaziš, odlaziš, rušiš mi sve“, govorila je više od 1.000 reči. Na licu mu se videlo da pesmu o propaloj ljubavi peva iz duše, što su iskomentarisali svi prisutni. Nakon pevanja, Lukas se u svom stilu našalio „Bilo je to za ove bivše, a sad nešto veselije za buduće.“ – govori izvor blizak pevaču, koji se zadesio na proslavi na kojoj je Lukas pevao i dodaje:

– Ljudski je da je čoveku žao, pa ipak je sa tom osobom proveo deo života, imaju dete… Ne znam šta ona slavi kada ne bi postigla ništa u životu bez njega, a sad joj je kao drago što nije više sa njim.

Sa druge strane, Sonijini prijatelji tvrde da se ona provodila cele večeri u jednom beogradskom restoranu i da je naručivala Brenine pesme.

– Sonja je u restoran došla sa nekoliko drugarica. Nakon večere pozvala je muziku za njen sto i krenula jeda naručuje Brenine pesme. Relča je muzici „Ajde sad nešto od Brene, omiljee pevačice mog bivšeg muža“ nakon čega su se svi nasmejali. Nizali su se hitovi, a Sonja nije skidala osmeh sa lica, za razliku od Lukasa. Na kraju joj je orkestar otpevao i najveći Lukasov hit „Lična karta“ – otkriva izvor koji se tevečeri našao u kafani gde se Sonja provodila

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.