Nakon prijetnje Staniji da će je ubiti, Kristijan se pokajao i poručio samo jedno!

Zbog jedne izjave Kristijana Golubovića na račun Stanije Dobrojević, kada je javno rekao da će je ubiti, podigla se velika prašina.
Novinari su ga odmah upitali za ovu skandaloznu izjavu. Golubović je iznio svoje opravdanje:

“Spreman sam da platim sve posljedice, ako joj se desi. Može da se poveže, ali i ne mora. Istraga će da utvrdi. Ako je ona mogla meni da prijeti i da me blati, onda zamislite obične ljude kako šikanira i kako se ponaša. Mislim da dama, kako kaže za sebe, ne bi trebala tako da se izražava. I za mene nije problem da me pogodi i da ja moram da prijetim, ali kada je u pitanju moja porodica tu sam jako zaštitnički postavljen” – rekao je Kristijan.

Ipak, tu se nije zaustavio već je zatražio od nje i izvinjenje:

“Treba da mi se izvini javno i kaže: “Znam da nije tako, rekla sam u bijesu” i onda će da bude kao da ništa nije bilo. Naravno da se kajem, ja sam samo par puta u životu povrijedio žensko, ali žensko koje me je napadalo, pa sam uzvratio šljopu. Nikada pesnicom nisam udario žensko, taman posla. I bivša supruga je pucala na mene. Ja imam tu sudbinu da žene hoće smrtno da me rane. To je sve afekat – izjavio je Kristijan za crnim stolom.

Ostaje da vidimo kakva će Stanijina reakcija biti na ovu ispovijest Golubovića.

Izvor: Objektiv.rs, Pink

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.