NAJVEĆI PRELJUBNICI Ako se ukaže prilika, ova 3 horoskopska znaka će vas lako prevariti! Neverstvo im je u krvi!

Dobro pazite.

Neki ljudi su skloniji stabilnim vezama i kada imaju partnera ne traže nikoga „sa strane“, dok su drugi skloniji prevarama. Ova tri horoskopska znaka smatraju se najopasnijim preljubnicima.

1. Ovan

Ovnom vlada Mars koji sa sobom nosi akciju, agresiju i seksualnost pa to znači da je najvjerojatnije da će vas osoba u znaku Ovna prevariti bez razmišljanja. Toliko su impulsivni da nemaju vremena za razmišljanje, a brzo izgube fokus sa svog partnera kad se pojavi novi „ulov“.

2. Blizanci

Blizancima je potrebna sloboda, raznolikost i fleksibilnost kako bi bili srećni. Oni su društvena bića koja vole da upoznaju nove ljude, a ponekad su čak skloni održavanju paralelnih veza koje će dobro skrivati. Nikad ne idu s namerom da vas prevare, ali ako se to dogodi, na sve načine će izbegavati priznanje.

3. Vaga

Vagama je u životu bitan balans, pa tako i u romantičnoj vezi. Ako vas Vaga prevari, to je znak da se ne oseća ispunjeno u vezi. Osećaće veliku krivicu, ali će sve skrivati zbog mira u kući. Kada ih uhvatite verovatno će u početku poricati, ali ako ih saterate u ćošak biće iskreni.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.