NAJVEĆI LENJIVCI HOROSKOPA: Da li je i vaš znak među njima?

Ako nemate ambicija ili vas je teško pokrenuti na bilo kakvu akciju, vi ste verovatno pripadnik jednog od navedenih znakova Zodijaka.

BIK
Hedonista koji čeka da mu sve padne sa neba. Nekim čudom, Bik, pre ili kasnije, stekne materijalno bogatstvo, ali ovu spavalica i lenjivca teško da nešto može da istera iz kreveta, pa sve i da kuća gori. On ne pridaje mnogo značaja mišljenju okoline, a reakcije su mu vrlo usporene. Ferdinand je u stanju da provede sate pod istim drvetom mirišući cveće.

LAV
“Ne diraj Lava dok spava” – reče neko veliku istinu. Njihov zadatak je da žive lagodno i da drugima diktiraju pravila. Za ovog kralja džungle pravila ne važe. Žurke, provodi, kokteli i “pozeraj” njihove su životne misije. Njegova percepcija je da su svi drugi potčinjeni samo njemu. Kad bi samo imao robove koji bi mogli da rade za njega…

VAGA

Moda je strast – Vaga će uvek birati atraktivna zanimanja, renomea radi, ali i ona gde se neće mnogo “znoja proliti”. Ispoljiće kreativnost na radnom mestu samo ako je inspirisana. Ona ne ume da trpi pritisak niti će da pravi kompromis sa autoritetima. Njena sloboda je važnija od egzistencije. U ostalom, zar nije bolje posvetiti čitav dan šminkanju i doterivanju pred ogledalom?

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.