Najveće zablude o jednom Ovnu

Astrologija predstavlja čudo, koje nam je donelo objašnjenje u vezi mnogih stvari.

Međutim ako se pogrešno koristi ona može da stvori zablude i predrasude o određenim znacima. Astrolozi redovno dolaze u kontakt sa činjenicama koje generalizuju pojedine znakove, prilikom čega je karakter tih znakoma loše procenjen. Danas ćemo istaći tri predrasude u vezi prvog znaka u Zodijaku – Ovna.

ZABLUDA BROJ 1 – OVAN VOLI DA ŠEFUJE
Kao strastven vatreni znak Ovan je često okarakterisan kao osoba koja voli da bude šef. Takođe budući da njime vlada Mars, Ovan se smatra takmičarski nastrojenim i agresivnim. Ako poznajete nekog Ovna onda ste sigurno bili svedoci njegovog neustrašivog iznošenja vlastitog mišljenja. Kada posmatrate Ovna vidite neopisivu snagu koja se može okarakterisati i kao bahatost. Međutim ono što ne vodite je njegov trud da ispuni svoja lična očekivanja. Ovnovi su otvoreni i uvek pokušavaju da dokažu da su vredni pažnje. Oni neće stati dok ne vide kraj odnosno rešenje problema. Ovan će vam govoriti (ponašati se kao šef) šta treba da uradite jer smatra da niko drugi to ne može bolje da uradi od vas.

ZABLUDA BROJ 2 – OVAN JE NEUREDAN
Poput prvog deteta u porodici, tako se i Ovan kao prvi znak smatra onim koji ne zna – da počisti za sobom. Ovnovi zapravo nisu neuredni, već lakše funkcionišu u kreativnom neredu. Njima ne pada teško održavanje reda u kući, samo ga ne smatraju nužnim niti ključnim za funkcionalnost. Ovnovi su iznad svega probirljivi i u njihovoj kući ćete uvek biti dočekati sa stilom. Na stolovima za kafu u kući jednog Ovna uvek će biti podmetači, kao i udobni jastuci za naslanjanje na sofama i ćebad za pokrivanje na fotelji u hladnijim danima. Iako se može dogoditi da propuste uveče da uperu sve sudove ili iznesu smeće, kada temeljno čiste kuću, niko nije pedantniji od njih.

ZABLUDA BROJ 3 – OVNOVI SU LOŠI U LJUBAVNIM VEZAMA
Venera planeta ljubavi, teže dolazi do izražaja kod vatrenog Ovna. Ona lako vlada kod Riba koje sve lako prihvataju, kod popustljivih Bikova i zaljubljivih Vaga. Međutim kada je Ovan u pitanju i Venera mora da nauči da govori drugim jezikom, Ovnovim jezikom ljubavi. Iako se smatra da su Ovnovi loši u ljubavnim vezama, oni samo ne žele sve i svakog. Praktični su, odmereni i pribirljivi. Kada je Ovan iskreno zaljubljen za njega prestaju da postoje sve druge i njegov fokus je samo na voljenoj osobi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2021

Pročitaj →

Kad žena odluči otići, ništa je neće natjerati da se predomisli

Pročitaj →

I ona želi ljubav kao i sve žene – 5 stvari koje bi svaka prevarena žena trebala znati o ljubavnicama

Pročitaj →

Imate problema sa plućima? Ovaj lek pomaže

Pročitaj →

U znaku toplih zimskih kaputa

Pročitaj →

Pravila o vaspitanju koja treba da ukrademo od Japanaca

Pročitaj →

Kako da imate dugu i negovanu kosu

Pročitaj →

Savršen autfit uz senzulane preppy mini suknje

Pročitaj →

Macina trava za lecenje steriliteta

Pročitaj →

Boje koje se savršeno slažu sa crvenom bojom u enterijeru

Pročitaj →

Krem juha od brokule u 30 minuta

Pročitaj →

Jaja sa šparogama

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.