NAJVEĆA GREŠKA! Evo šta radimo ZIMI, a zbog toga CELULIT postaje sve veći problem!

Ovo ne smete raditi!

Osim što užavamo u odmorima i praznicima, preko zime stvaramo idealne uslove za nastanak celulita,  koji izgleda vidimo tek kada dođe leto. Zimi više sedimo kod kuće, nismo toliko fizički aktivni kao kada je lepo vreme. Odeća koju nosimo ume da bude baš uska, pa koža nema mogućnost da diše. Stiskamo se, jedemo više, masna hrana i slatkiši su svuda oko nas, posebno za vreme praznika.

Kada dođe zima, ako ne promenimo negu tela, celulit na telu je nešto što će nas dočekati već do proleća. Pogoršavamo njegovo stanje lošim navikama u kojima prosto uživamo, ali izgleda da nam to sve dođe na naplatu. Celulit nastaje i zbog genetskih predispozija, hormonskog disbalansa, ali i zbog nezdrave hrane koju svakodnevno unosimo, ne pijemo dovoljno vode i ne vežbamo redovno.

Uska odeća dodatno pomaže da cirkulacija bude loša i da naše telo ne dobija dovoljno vazduha i prostora, pa ove zime vodite računa o tome. Celulit je baš ružan na našoj koži, posebno kad nestane ona lepa boja sa letovanja. Nega kože zimi zahteva da brinemo i o njemu, jer baš tad on nastaje i pogoršava se njegovo stanje, postaje naglašeniji i vidljiviji.

Znam da je teško i naporno bilo šta raditi kada je hladno i sumorno, ali tvojoj koži treba da se aktiviraš. Šetaj, treniraj, primenjuj anticelulit masaže i pazi šta jedeš, koliko god je to moguće i tvoje telo će ti biti zahtevno.

Sa druge strane, zima je idealno vreme da se rešiš celulita i da dovedeš svoju kožu u red, jer imaš dovoljno vremena za negu svoje kože. Nabavi ulje ili kremu za celulit i svakog dana maži problematične delove, radi vežbe za zatezanje i jedi što manje slatkiša i brze hrane.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.