NAJPRODAVANIJI KARMIN trenutno na svetu dolazi u OVOJ OČARAVAJUĆUJ NIJANSI i bukvalno ne postoji žena koja ga neće poželeti!

Kada je reč o trendovima u svetu mejkapa, jedan se ustalio još pre nekoliko godina i izgleda da njegova vladavina neće uskoro proći…

Uprkos tome što je godinama crveni karmin važio za must have proizvod u kozmetičkom neseseru svake žene, polako, ali sigurno gubi tu titulu i to od ruža u boji kože!

  • Kako kaže izveštaj šoping platforme „Stylight“ od 10 najprodavanijih karmina u celom svetu tokom ove godine, čak 9 njih je iste boje!Dakle, žene su menjale brendove, ali su ostajale verne istom tonu, a reč je o gore pomenutoj boji kože.
  • Nude boja, odnosno ona koja je približna vašoj koži, ili u ovom slučaju usnama, dobro pristaje svima i vrlo je praktična s obzirom da je prikladna za doslovno svaki trenutak koji možete da zamislite.Preporuka je da nude karmini uvek budu mat teksture, kako bi bio transparentniji na licu, a kada ga imate na licu možete biti slobodni da se poigravate sa ostatkom mejkapa – jer se ova neutralna nijansa uklapa uz sve!
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.