Najoptimističniji horoskopski znak

Mnogi ljudi su skloni ka tome da vide samo stvari koje mogu poći po zlu, dok se dobar deo njih nada da bi ipak nekako sve moglo da bude u redu. Mali je broj onih koji znaju da će sve biti kako treba. Kada kažemo mali, mislimo zaista mali jer ako je verovati astrolozima od čak 12 znakova u Zodijaku, samo je jedan večiti optimista. Daleko do toga da su svi ostali znaci rođene pesimiste, ali postoji par stvari koje bi svi mogli da nauče od Strelčeva.

Da, upravo je Strelac taj koji važi za – kralja optimizma. A ako se pitate kako mu to polazi za rukom, ostanite sa nama u redovima koji slede.

STRELAC PRATI TOK STVARI
Znaci u zodijaku koji se nalaze između dve sezone, smatraju se – promenjivim znacima. Oni predstavljaju promenjivu energiju prirode, što znači da su vrlo fleksibilni i otvorenog uma. To znači da Strelac nikad nije šokiran razvojem stvari, jer zapravo očekuje da ne ide sve glatko, ali se nada najboljem. On se prilagođava situaciji, u zavisnosti od toga sa čim ima posla. Ono što od Strelca možete naučiti je to da treba manje da se držite zacrtanih planova i velikih očekivanja, i da više uživate u sadašnjem trenutku, praveći jedan po jedan korak.

STRELAC PRONALAZI SMEŠNU STRANU PROBLEMA
Strelac je onaj koji ne dozvoljava životnim razočarenjima da ga prikuju za tlo. On se uzdiže iznad njih, ostavlja ih taman toliko ispod sebe da nikad na njih ne zaboravi, jer ih smatra opomenom ali im ne dozvoljava da njime upravljaju. Ako prolazite kroz težak period vaš prijatelj Strelac će iskoristiti tešku situaciju iz svog života da vam pokaže kako je on nju prebrodio zahvaljujući vama, zbijajući pri tom šale sve dok vam ne izvuče osmeh na licu.

STRELAC LOMI MENTALNE BARIJERE
Strelac je svestan toga da je um jedina barijera koja postoji u ljudskog životu. S toga on nije poput mnogih koji dozvoljavaju da ih lična nesigurnost i mentalne barijere sprečavaju u podvizima koje ima u planu. Koliko god da nešto zvuči neverovatno, Strelac je spreman da veruje da on to može, i upravo zahvaljujući tome će i ostvariti svoje zamisli.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

PILETINA I POVRĆE IZ RERNE

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.