Najnežniji aksesoari pletene rukavice

Zimski dani nam se neumoljivo približavaju i verovatno ste već dozvolili svojoj toploj zimskoj garderobi za ugleda svetlost dana.

Tople kape i šalovi, jakne, kaputi i čizme, vašu su neizostavni pratioci pri svakom izlasku iz kuće. Ali da li nešto greje i vaše ruke? Odlazak na posao, izlazak u grad ili večernju šetnju nezamislivi su poduhvati bez stilskih ženskih rukavica. Ove sezone u centru zbivanja su pletene varijante koje deluju tako nežno i neodoljivo.

RUKAVICE BEZ PRSTIJU

Apsolutni hit već nekoliko sezona su čuvene rukavice bez prstiju. One vam ujedno obezbeđuju dovoljno topline oko zglobova, ostavljajući vaše prste slobodnim za fine radnje poput dodirivanja ekrana vašeg mobilnog telefona. Takođe postoji i naprednija varijanta ovih rukavica, ona sa dodatkom za prste u trenucima kada vam je zaista potrebna dodatna toplota. Dužina ovih rukavica varira od zglobnih varijanti, preko onih koje se protežu do polovine podlaktice i sve do laktova. A tek boje! Boje su priča za sebe. Snežne varijante su na samom vrhu, dok za njima slede pastelne i neutralne boje.

KLASIČNE PLETENE RUKAVICE

Ako ste neko ko preferira klasiku, i kome je prioritet toplota u odnosu na praktičnost, pletene klasične rukavice su najbolji izbor za vas. Dolaze nam u pregrštu predivnih boja, zahvaljujući kojima ih možete kombinovati sa širim spektrom vaše zimske garderobe. Svakako boja rukavica bi trebalo da prati boju šala i kape koju nosite, sem ako želite da istaknete njihovu posebnost i akcentnu nijansu.

GREJAČI ZA RUKE

Poput grejača za zglobove nogu, grejači za ruke su osmišljeni za sve vas koji volite i cenite toplinu iznad svega, ali isto tako želite da budete dovoljno slobodni da istaknete vaš zimski manikir na primer. Više stvar stila, nego potrebe, grejači za ruke su idealni za duge šetnje kada želite svog voljenog da držite za ruku i dopustite toplini njegovog dlana da vas greje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.