NAJMODERNIJA FRIZURA ove sezone izgleda TOOOOOLIKO DOBRO i žene su lude za njom, a najbolje je što je dovoljno da samo operete kosu da izgleda SAVRŠENO!

Trendovi u sveti frizeraja se iz sezone u sezone menjaju, a ove godine ih ima na pretek, no jedan se izdvojio u odnosu na sve druge.

Reč je o bob i lob frizurama – praktičnim, lakim za održavanje i veoma modernim. No, sada su dobile opaku konkurenciju – takozvani francuski bob, koji izgleda vrlo smelo i šik

.Ova frizura podrazumeva još kraću verziju klasičnog boba, a najčešće dolazi u varijanti sa šiškama, i ako bacite pogled na Instagram primetićete da je postala pravi hit.

Za ovu frizuru svakako treba imati hrabrosti, ali ako ste već eksperimentisale sa nešto kraćim dužinama – onda će vam sasvim sigurno i ova pristajati.

Žene koje su isprobale francuski bob tvrde da im treba daleko manje vremena da doteraju i neguju kosu. Takođe, neće vam biti potrebna gomila preparata za stilizovanje, posebno ako imate gustu, bujnu kosu.

Najčešće je dovoljno da operete kosu, ovlaš prosušite i malo je razbarušite prstima. I to je sasvim dovoljno za sjajan efekat! Da li biste se usudile da ponesete francsuki bob?

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.