NAJLJUBOMORNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Lavicu ni slučajno nemojte prevariti, a Vage su OPASNE kada ‘nanjuše’ neverstvo

Kako se ko nosi sa ljubomorom i kontroliše svoja osećanja, a kome ona zadaje velike probleme može da nam otkrije horoskop.

Ovan
Ovnu je poverenje ne samo u ljubavi nego u bilo kakvom međuljudskom odnosu veoma važan. Poverenje mu je uvek na prvom mestu. Ovnovi preziru laž i licemerje te upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osećanja pa je za Ovnove bitno da se suoče sa partnerom i otvoreno mu kažu šta im smeta nego da beže od problema.

Bik
Ovaj zemljani znak žudi za porodičnom idilom, srećom i mirom u vezi i uopšte zdravim i harmoničnim odnosima. Upravo zbog toga, ako osete i najmanju sumnju u partnerovu vernost, u njima se budi pre istražiteljski duh nego ljubomora u klasičnom smislu. Svim sredstvima će pokušati da saznaju o čemu se tačno radi, pa zbog toga mogu da naprave prilično neprijatne ljubomorne scene, ali jedino ako za to imaju dobar razlog.

Blizanci
Osobe rođene u ovom znaku po prirodi nisu ljubomorne, ali ponekad same sebi stvore osećaj ljubomore za koji najčešće nemaju opravdan razlog. Znatiželjni i željni akcije puste mašti na volju i onda se stvari otrgnu kontroli pa počnu da traže dokaze o prevari, što ih izjeda i ponekad čini nesrećnim.

Rak
Ovaj znak vrlo retko iskazuje ljubomoru zbog partnerovog ponašanja, i to samo zato što je potpuno zaslepljen ljubavlju kada je u vezi. Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu ni zamisliti da ih partner može prevariti. Međutim, ako pronađu razlog za ljubomoru, to će ih snažno potresti. Vrlo teško opraštaju, i ako su povređeni, ostaju dugo nezadovoljni.

Lav
Pripadnicima ovog znaka ljubomora nimalo nije strana. Lako nađu razlog za ljubomoru, i to obično ili zbog svog ponosa ili pak straha da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kada Lav pokaže znake ljubomore, to nije zato što ga je partner ostavio i okrenuo se nekome novom, već zbog nemoći i besa koji oseća zbog novonastale situacije. Od partnera očekuju mnogo i zbog toga su često ljubomorni.

Devica
Rođeni u znaku Device često vole da izazovu ljubomoru, ali ne kod sebe, nego kod svog partnera. Device vole da dominiraju u vezi i vole da imaju potpunu kontrolu, kako nad partnerom, tako i nad svojim osećanjima. Upravo zbog toga osoba koju Devica voli postaje ljubomorna, a to često dovodi do drame i svađa u vezi.

Vaga
Osobe rođene u znaku Vage kada su u vezi potpuno se posvete partneru i prosto ga obožavaju pa nemaju ni vremena ni potrebe za ljubomorom. Međutim, ako osete da je njihova dobrota iskorišćena, a tolerancija zloupotrebljena, Vage postaju nepredvidive pa čak i opasne. Njihova ljubomora se može pretvoriti u nešto vrlo snažno i zato je najbolje da izbegavaju konflikte.

Škorpija
Škorpije su vrlo ljubomorni horoskopski znak. Osobe rođene u ovom znaku su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru, bez obzira na to da li je to opravdano ili ne. Vrlo su osećajne osobe, zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomoru, vrlo teško obuzdati i iskontrolisati.

Strelac
Ovaj znak poprilično zrači ljubomorom, ali to nikada neće priznati jer bi time ugrozio svoj ponos. Takođe, osobe rođene u znaku Strelca, ukoliko dožive prevaru ili ih partner izneveri, to mu nikada neće oprostiti. Zato, ako ste u vezi sa Strelcem, na prve znakove ljubomore bi trebalo odmah reagovati i raščistiti nedoumice kako se situacija ne bi pretvorila u nerešivi problem.

Jarac
Pripadnici ovog znaka nikada neće zaboraviti niti oprostiti loše iskustvo s partnerom. Iako zvuči neobično, oni nisu ljubomoran tip te se nikada neće upustiti u istraživačke avanture zbog svojih sumnji. Međutim, ako saznaju da su prevareni, partneru će zauvek reći zbogom bez ikakve šanse da se predomisle.

Vodolija
Ovaj vazdušni znak najčešće ne pokazuje ljubomoru u vezi, a ako se takva osećanja pojave, svim će silama pokušati da je sakriju. Upravo zbog toga mogu postati zajedljivi, što je podjednako problem kao i ljubomora. Ako osete da im partner mulja i nađu opravdanje i dokaz za svoju ljubomoru, neće tražiti razlog i uzrok, već će se samo skloniti i završiti ljubavnu priču.

Ribe
Ljubomora je pripadnicima ovog znaka konstantan osećaj. Ribe u vezi od svog partnera traže mnogo, a ponekad i previše ljubavi i pažnje. Upravo zbog toga, ako se nađu u situaciji da je njihova ljubomora opravdana, Ribe će se jednostavno povući jer vrlo teško opraštaju, čak i manje greške.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.