Najlepše SMS poruke za laku noć voljenoj osobi

SMS poruke za laku noć koje su pred vama, mogu vam poslužiti da nekom na jedan lep i sada popularan način izjavite ljubav i pokažete naklonost.

Ljubavne poruke za laku noć
Noćas ću andjelu ukrasti krila i odleteti do raja da uberem najlepšu ružu za tebe, da ti je stavim na jastuk i poljupcem poželim najlepše snove!

Bila bih postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš, zvezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmeh kad se smeješ, učinila bi sve samo da sam uz TEBE!

…i svi snovi da ti stvarnost budu, a stvarnost kao san da ti bude…

Laku noć, sunce moje maleno, poljubac ti salje jedno srce vatreno, koje samo za tebe gori,i poručuje ti da te mnogo voli.

Ljubav je kada si medju bezbroj devojaka, a misliš samo na jednu!!!! Laku noć bebo moja.

Jedan poljubac na lice tvoje, lepo spavaj SUNCE MOJE! Još jedan na usta tvoja, slatko sanjaj DUŠO MOJA! I još jedan na vrat tvoj, LAKU NOĆ ANDJELE MOJ!

Voljeo sam te juče. Volim te i danas i tako će uvek biti. Volim te i pružam ti srce svoje… Laku noć voljeno moje…

Noć je pala, ugasio se dan, nema te kraj mene, al’ svrati mi u san. Ruke te moje traže, srce te moje zove, nedostaješ mi, ljubavi, noći ove.

NOĆAS SANJAJ KAD SKLOPIŠ OČI-MOJE SU BUDNE I OVE NOĆI. MOJA JE NOĆ BEZ TEBE ČUDNA-UVEK TUŽNA DO ZORE BUDNA. OVE TI REČI SRCEM PIŠEM NOĆAS DRAGI ZA TEBE DIŠEM.

Nek ti čarobni veo divnih snova ulepša noć kad u mekani krevet odlučiš poć… andjeli neka čuvaju andjela mog-poljubac iz srca šaljem ti svog. VOLIM TE

Andjele, sklopi okice. U tamnoj noći pronadji svetlost mesečine da ti obasja snove i u njih odvedi one … zbog kojih se i sutra vredi buditi.

Traziću od zvezda da ti snove ulepšaju tražiću od meseca da te miluje, gleda kad ne mogu ja tražiću od boga jednoga andjela samo za sebe tražiću tebe..sweet dream.

Moju ljubav prema tebi opisao Tolstoj ne bi. Kad budeš spavao na mekom jastuku pozovi me u svoj san i ja biću tu! VOLIM TE ZELENOOKI!!!

Dok mirno uživaš, ti i ne slutiš kako jedna nemirna osoba žuri neznanim stazama kako bi stigla do tvoje odaje, misli na tebe i tiho ti poručuje: Želim ti laku noć.

Poželi noćas da sam tu jer ovo nebo ima neku čudnu moć, mozda se stvorim pored tebe da te poljubim za laku noć!

Pogledaj u noćno nebo i pronadji zvezdu. To je moje srce koje se popelo u visinu da vidi tvoj osmeh. Ispruži ruku i uzmi ga, jer je pripalo tebi!

Sa kraja sveta sve do tvoga praga vodili su moji putevi i sad na svojoj postelji od neba nauči me opet sanjati..

Ti si mi dala da ti u oči zaronim, ti si me zvala da u njima dušu otvorim. Pogledaj mesec zlatni sja, dok nebo ljubim ja u tvom oku boje sna moja zvezdo jedina.

Spušta se noć i prekriva prozor moj a ja gledam u nebo i tražim sjajnu zvezdu, tražim osmeh tvoj!

Moja se duša radja na rubu tvojih očiju, a najveće zvezde pevaju tvoje ime dok mesec okreće vrtuljak sna!!

Svitanja bez tebe puna su praznine kad oblaci pišu tvoje ime, a u kasnu noć kad grad utone u san, ja ću samo zbog tebe čekati novi dan.

Ti imas divan pogled, ti imas divan osmeh, al najljepše su tvoje oči, koje sanjam svake noći!

Osećaš li poljupce mojih usana, dodir moje ruke, vidiš li šta mi radiš, zaspim s tobom, s tobom se budim, šta se sa mnom dogadja, i ja se čudim.

Bila bih postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš, zvezda koju sanjaš, suza kada plačeš, osmeh kad se smeješ, usinila bi sve samo da sam uz TEBE!

Kad ovu noć pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude šapati moji. Jedina moja volim te ja!

Mesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osetio! U tudjini duša mi sada zebe, jer će jutro svanuti bez tebe!

Noćas kad zaspiš poslaću andjele da te čuvaju. Doći ću u tvoje snove, nežno te poljubiti i sanjati pored tebe… Volim te andjele moj.

Kad se spusi noć i prekrije prozor tvoj, po nebejskoj pomračini ti šaljem poljubac svoj! Nek stigne gdje ne mogu ja, i nek ti tiho šapne da te VOLIM JA!

Laku noć ljubavi, snivaj na jastuku od cvetova. Laku noć ljubavi, neka te čuvaju andjeli…

Tigriću…nek zvezde sanjaju tebe i nek te mesec poljubi umesto mene. Sanjaj o lepoj zvezdanoj noći, a ja ću sanjati tvoje medene oči. LAKU NOĆ LJUBAVI.

Mesece uspavaj me dodirom ove noći, želim zauvek sklopiti vlažne oči, pošalji mi zvezdu neka me u san otprati zamoli mog tigrića da mi ljubav uzvrati.

Jedan poljubac na lice tvoje, lepo spavaj sunce moje. I još jedan na usta tvoja, lepo spavaj malena moja.

Kad sklopiš oci svoje, ja ću doći zlato moje, da te ljubim, da te mazim i cele noći da te pazim …Da te čuvam od svih zala, jer te volim srećo moja mala!

Kad se pojave zvezde i mesec, kad padne noć, sklopi svoje okice, duboko udahni i opusti se… i snivaj slatke snove…

Ako noćas neki andjeo pobegne sa neba, neka mu tvoje uzglavlje bude postelja u noći bez svitanja.

I kad nisi tu, kraj mene… da znaš da me boliš, i noćas ja ću da te čuvam dok spavaš i ljubim tamo gde najviše voliš… DOK SANJAš!

Ti si odmor na dugom putu vetar što me goni na lutanja – i možda nikad nisam htela ovako kao noćas da ti poželim najlepšu laku noć….VOLIM TE.

Andjele sklopi okice i u tami noći pronadji svetlo mesečine, da ti obasja snove, i u njih dovede one zbog kojih se i sutra vredi buditi! “LAKU NOĆ LJUBAVI”.

Zamisli da sam tvoja postelja, od nemira nikad ne bi zaspala…Laku Noc ljubavi moja i slatki sni !

Kad zatvoriš svoje oči dopusti anđelima da mi te donesu u san, sa ti prenesu moje poljubce!!! Slatko mi snivaj ljubavi!!! VOLIM TE!!!

Sweet dreams my only one, forever be your guardian angel…

U zagrljaju noći,pod svetlom zvezda-opet nas deli milion gradova-čujem tvoj osmeh dok sklapam oči-na usnama slova tvoga imena….Laku noć ljubavi.

Volim te tako jako da bi se popela na Himalaje, da ti s neba skinem najljepšu zvezdu da te čuva u noćnim satima kad ne mogu ja……..M.O.!

Kad andeli postanu zli, kad okeani presuše svi, kad mesec prestane iz tame sjati tad ću i ja tebe ljubavi prestati voleti, laku noć moj andjele!

Noćas bi ti rado pokvarila san. Mesto toplih jastuka pružila svoj dlan. I usnama nežno milovala telo i uzela sve ono što bi srce htelo…..

Shtotoku se vrati angelot shto go prativ na tvojot prozor da te chuva, se varti brzo i mi kaza deka ne e mozno ANGEL DA CHUVA ANGEL.

Evo sada nagovaram mesečinu da u tvoju sobu zaviri i da te umesto mene zagrli i poljubi. Neka te grli neka te ljubi neka ti ona priča kad ne mogu ja!

Nek ti čarobni veo divnih snova ulepša noć kad u mekan krevet odlučiš poć. Andjeli nek čuvaju andjela mog, laku noć iz srca ti zelim svog.

Slatko spavaj andjele, neka ti nebo šapuce VOLIM TE i kada planete nestane i Zemlje ne bude, ja ću makar samo u snovima uvek biti kraj tebe!!!

Ne brini, meni ostavi sve loše snove, nemire… Ne brini, snena ostani, kao čuvar tvog sna ja sam tu…

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.