Najlepše SMS Čestitke za Badnje veče (odabrane poruke)

Već nekoliko godina u nazad za vas pripremamo nove SMS častitke za Badnje jutro, Badnje veče, Badnji dan i Božić. Ovog puta smo rešili da u jednom članku izdvojimo najlepše poruke za Badnji veče, kako bismo vam olakšali pretragu. Sve su lepe i u duhu ovog velikog praznika koji je pred nama.

Najlepše SMS Čestitke za Badnje veče (2018)
Neka se božanske zvezdice male noćas sa neba u tvoj dom spuste, da duši tvojoj podare svetla neka se probiju kroz oblake guste. Sa sobom ti nose moje želje ljubav, zdravlje, sreću, veselje. Srećno Badnje veče!

Ima li nečega večeras preče,
kada se slavi Badnje veče,
od ljubavi koja srce greje,
i duše koje se iskreno smeje.
Neka ti sutrašnji radostan dan
donese sreću i miran san.
Srećno Badnje veče!

Nek večeras Badnjak sveti tvojoj kući mir podari, neka u njoj sloga vlada, sreća neka gospodari, svi da ste mi uvek zdravi nek se Božić večno slavi! Srećno Badnje veče tebi i tvojoj porodici!

Najlepše SMS Čestitke za Badnje veče (2017)
Divno veče badnjega sjaja, sa Hristom svetim neka te spaja, a vera prava dušu ti krepi, da ti predstoje samo dani lepi. Srećno badnje veče!

Da sveto Hristovo drvo, podari ti zdravlje prvo, tamjan danas neka zamiriše, nek’ veseljem kuća diše. Nek’ se čuje pesme glas – BLAGOSLOVI BOŽE NAS!!!

Dok badnjaci vaši gore, do božićne divne zore, u božićnoj lepoj noći pozdrav će vam ovaj doći, puno zdravlja, blaga, sreće i srećno vam Badnje veče!

Najlepše SMS Čestitke za Badnje veče (2016)
Noć se spustila pravo je vreme, da badnjak i vaš dom ukrasi, da Bog pomogne vašoj kući i od svakog zla da vas spasi. Srećno Badnje veče!

Kad se unese badnjak i slama a miris tamjana kućom kruži, tiho se molim za vaše zdravlje da Bog vam podari život što duži. Dobri dome, dobro veče i srećno vam Badnje veče!

Kad badnjake unesete, nek Vas svaka sreća sretne, sretala Vas milost Boga i u kući svakog tvoga, nek ti radost kroz dom teče i srećno vam Badnje veče.

Najlepše SMS Čestitke za Badnje veče (2015)
Gledam ovo sveto drvo, što pred mojim domom blista, i za vaše zdravlje molim, sina Božjeg , dragog Hrista. Nek vam radost kroz dom teče i srećno vam Badnje veče.

Sveto drvo badnjeg jutra što Vam danas kuću krasi, nek donese svaku sreću i od svake muke spasi. I što dragi Bog nam reče Srećan Badnji dan i Badnje veče.

Sveti Badnjak u cik zore, nek okiti vaše dvore, ispred kuće, nek zablista, sve u ime našeg Hrista, nek vas greje u sred mraka, sveta vatra sa Badnjaka. Srećno Badnje veče!

Najlepše SMS Čestitke za Badnje veče (2014)
Nek se pred vama otvori put, neka vam vetar u leđa duva, u životu nek Vas prati ljubav i sreća , i neka Isus bude vaša zaštita najveća! Srećno Badnje veče!

Neka Badnjak drvo sveto, udovolji mojoj želji, da u zdravlju i slozi žive moji prijatelji. Da vam med i mleko teče! Srećan Bozić i Badnje veče!!!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.