Najlepše rodjendanske poruke za prvi rodjendan

Dečije poruke za bebin prvi rođendan
Odaberite najlepšu poruku za prvi bebin rođendan.

Slavljenik se verovatno neće ni sećati da ste bili na njegovoj proslavi, ali zato kada poraste i otvori kutiju sa svojim dečijim uspomenama, pronaćiće vašu čestitku sa najlepšim željama.

Za sve vas koji ne znate sa rečima, a volite da iskažete svoje emocije kroz tekst, pripremili smo nekoliko specijalnih poruka za prvi dečiji rođendan.

Poruke za prvi rođendan, za devojčice i dečake
Neka radost tvojim životom vlada, neka sreća otvori ti vrata, vrata zdravlja i dobrote, neka vode te do stote. Puno zdravlja i sreće, a pre svega srećan prvi rođendan!
Prva je moja želja, nek ti život bude pun veselja, druga malo veća da te uvek prati sreća, i još jedna iz srca mog da vas uvek čuva dragi Bog!!!!
Srećan rođendančić… Želimo ti kašiku snage, lončić radosti, kotlić uspeha, jezerce para, more sreće, okean zdravlja i ceo svemir ljubavi!

Želim ti da se nikada ne brineš šta će biti sutra, da budeš srećan svakog božijeg jutra. Sve najbolje za tvoj prvi rođendančić.
Želim da sreća sa tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole i cene, da u životu ne znaš za probleme. Sve najbolje za tvoj prvi rođendan žele ti …
Da imaš zdravlja i da imaš sreće, da se ostvare želje i manje i veće, da zračiš vedrinom, a odbaciš tugu, da liniju života imaš dugu, da ti se snovi ostvare na javi, da lepe misli imaš u glavi, da ti drage osobe budu deo sna… Ljubimo te i volimo, dete naše drago.
Neka te Bog blagoslovi i usreći na putu tvog odrastanja.
U životu ti želim: MIR jer njime sve započinje, LJUBAV jer daje smisao nesavršenom svetu, PRIJATELJSTVO jer ostaje i kad ničeg drugog nema, TOLERANCIJU jer nismo svi isti, SMEH jer leči bolesti, SITNICE jer se u njima krije SREĆA i SNOVE jer se mogu ostvariti!
Da od ovog dana počne još lepši period u vašem životu, da budete srećni, zdravi i da proslavljamo još mnogo mnogo tvojih rođendana.
Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti večno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti neko ko te iskreno voli. Darujemo ti najlepše želje za tvoj rođendan.
Od milijarde sjajnih zvezda, najlepša neka TEBI zablista i ostane večno iznad tvoga krova… Želimo ti sve naj naj najlepše princezo naša.
Želim ti sibirsko zdravlje, jevrejsko bogatstvo, francusku ljubav i cigansku sekiraciju.

Poleteli Anđeli poput ptica, nek dotaknu osmeh tvog lica, nek ti donesu poruku na krilima belim da ti u za rođendan sve najlepše želim !
Koliko se zemlja oko sunca krece toliko ti želim uspeha i sreće.
U telu zdravlje, u duši mir, na licu osmeh, u srcu ljubav… da te čitavog života samo sreća prati, anđele naš mali.
Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejana da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan slatka mala.
Svaka minuta srećna ti bila, svaka ti se želja ispunila, gde god kreneš nek te sreća prati, lepše želje ne mogu ti dati!
Da ti se dani, što lepše i srećnije troše … da te pogodi sve što je lepo, a zaobiđe loše … Srećan rođendan mladi gospodine.
Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono što želiš i sačuvaj ono što voliš. A kada bude teško, mi ćemo biti uz tebe. Srećan rođendan… Mnogo te voilmo.
Draga naša bebo, kada za nekih deset, dvadeset godina otvoriš kutiju sa uspomenama, i pronađeš ovu čestitku, želim da znaš da sam se najviše obradovala tvom dolasku i da uvek možeš da se osloniš na svoju tetku, koja će paziti na tebe ma koliko godina imala.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.