Najlepše rodjendanske čestitke za sestru

Sestra je dar od Boga, tako da za njen rođendan želimo da je obradujemo nečim posebnim.

Pored poklona, načina na koji ćemo je darivati, torte i drugih znakova pažnje, treba osmisliti i adekvatnu čestitku. To bi trebalo sami da napišete. Čestitka može da sardži neku vašu internu šalu, sećanje na lepe trenutke i slično, ali pre svega treba da napišete šta osećate prema njoj.

A za sve vas koji niste baš dobri sa pisanjem, evo nekoliko lepih poruka koje možete da napišete svojoj sestri. Priložene poruke mogu biti za stariju ili mlađu sestru, od brata, za rođenu seku ili pak sestru od strica, ujaka, tetke …

Najbolje čestitke za sestru
Hvala ti što me bodriš kad je najteže, za svaku reč koja me oraspoloži kad sam tužna, za svaki savet i lepi trenutak koji provedemo zajedno… Za svaku glupost koju si mi oprostila. Hvala ti što postojiš i što si tu za mene. Srećan rođendan seko, volim te najviše na svetu.
U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći nek ne bude kraja. Radost i sreća, nek’ ispune ti dan, uz najlepse želje, SREĆAN RODJENDAN!
Hvala za sreću, radost i smeh, hvala za svaki sakriveni greh. Hvala za reč što suze briše, neko kao ti se ne rađa više! SREĆAN RODJENDAN!
Na svetu ne postoji bolji prijatelj od sestre. Srećan rođendan…
Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, krhka i nežna a u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rodjendan sestrice!
Znam da me voliš i ja tebe volim, ali ipak priznaj da me voliš više nego što ja tebe volim! Srećan rođendan.
Hvala ti što me trpiš i paziš na mene sve ove godine, hvala za sve nestašluke i ludorije. Hvala što postojiš i što me ispunjavaš dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom.
Od danas je vrag odneo šalu, ja više nemam sestricu malu, sve najbolje želim ti ja seko moja najdraža. Sretan rođendan.
Sestrice moja mila sto godina ti rođendane slavila. Uvek mi zdrava i vesela bila, lepa kao najljepša vila. Sretan rođendan seko.
Nek te u životu samo prati sreća, nek ti život bude staza cveća. Za rođendan tvoj ja živim, lepoti se tvojoj divim. Sretan rođendan seko.
Danas je poseban dana, mojoj seki rođendan. Sretan rođendan mila, uvek mi sretna bila.
Nisu mi potrebne neke velike reči, hoću samo da ti čestitam i poželim ti najdivniji, najlepši i najsrećniji život, a ako ne bude sve baš tako uvek možeš da se osloniš na svog brata .
Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje vam može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da. Želim ti srećan rodjendan!

Smešne, šaljive, duhovite
Hvala ti na svemu sestrice mala, što si mi uvek sobu pospremala. Sad te nema uz mene tu, i zato sam u bankrotu, nemam novaca da ti poklon kupim ja, pa ti želim da ti u životu samo sunce sja. Sretan rođendan najdraža seko.
Danas nosim buket cveća, jer rođendan slavi moja sreća. Za poklon bolji nemam love, pa ti želim najljepše snove. Sretan rođendan sestro.
Evri ti iz džepa virili, zlobnici u dupe pirili, puno te tvoja seka voli, a za ostale nek te uvo boli. SREEEEĆAAAN ROĐEEEENDAAAN…
Hoćeš da ti poklon kupim ili da sa pedeset evra nastupim?! Sretan rođendan sestro.
Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.
Šaljem čestitku od pola metra, rođendan slavi moja sestra. Želim ti svu sreću ovoga sveta, da imaš sve što poželiš, i malo meni udeliš. Sretan rođendan seko.
Vetar duva šljive opadaju, prasad ih jedu da ne propadaju, a meni se tvoje oči dopadaju, iako su kao farovi od Fiće, ti si meni najdraže biće. Srećan rođendan!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.