Najlepše poruke za srećan rodjendan sestri

Poželite srećan rođendan svojoj sestri. Ona ja vaša najbolja drugarica, osoba koju u isto vreme volite i mrzite, ali jedno je sigurno: život bez nje bio bi dosadan i prazan.

Zato joj bar za rođendan pokažite koliko je volite i koliko vam je bitna.

Naravno ne zaboravite i poklon ili neko lepo iznenađenje, ali uz sve to mora da ide i neka lepa čestitka. Većina vas će poslati poruku sms-om ili preko društvenih mreža. U tom slučaju odaberite neki od priloženih tekstova kojima možete čestitati rođendan mlađoj ili starijoj sestri.

Sms poruke od mlađe sestre
Hvala za sreću, radost i smeh, hvala za svaki sakriveni greh. Hvala za reč što suze briše, neko kao ti se ne rađa više! SREĆAN RODJENDAN!
Na svetu ne postoji bolji prijatelj od sestre. Srećan rođendan…
Hvala ti što me bodriš kad je najteže, za svaku reč koja me oraspoloži kad sam tužna, za svaki savet i lepi trenutak koji provedemo zajedno… Za svaku glupost koju si mi oprostila. Hvala ti što postojiš i što si tu za mene. Srećan rođendan seko, volim te najviše na svetu.
Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.
Prijatelji dolaze i odlaze, ali moja starija sestra je uvek tu za mene i kada je lepo i kada je teško. Srećan rođendan, volim te najviše na svetu.
Hvala ti na svemu sestrice mila, što si mi uvek sobu pospremala. Sad te nema uz mene tu, i zato sam u bankrotu, nemam novaca da ti poklon kupim ja, pa ti želim da ti u životu samo sunce sja. Sretan rođendan najdraža seko.
Šaljem čestitku od pola metra, rođendan slavi moja sestra. Želim ti svu sreću ovoga sveta, da imaš sve što poželiš, i malo meni udeliš. Sretan rođendan seko.
Vetar duva šljive opadaju, prasad ih jedu da ne propadaju, a meni se tvoje oči dopadaju, iako su kao farovi od Fiće, ti si meni najdraže biće. Srećan rođendan!
Hvala ti što me trpiš i paziš na mene sve ove godine, hvala za sve nestašluke i ludorije. Hvala što postojiš i što me ispunjavaš dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom.

Poruke od starije sestre
Od danas je vrag odneo šalu, ja više nemam sestricu malu, sve najbolje želim ti ja seko moja najdraža. Sretan rođendan.
Evri ti iz džepa virili, zlobnici u dupe pirili, puno te tvoja seka voli, a za ostale nek te uvo boli. SREEEEĆAAAN ROĐEEEENDAAAN…
Sestrice moja mila sto godina ti rođendane slavila. Uvek mi zdrava i vesela bila, lepa kao najljepša vila. Sretan rođendan seko.
Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, krhka i nežna a u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rođendan sestrice!
Hoćeš da ti poklon kupim ili da sa pedeet evra nastupim?! Sretan rođendan sestro.
Mislim da sam ja ta koja treba da slavi ovaj datum, jer se na današnji dan rodila osoba koju najviše na svetu volim i koja mi je ulepšala život. Srećan rođendan.

Rođendanske poruke od brata
Znam da me voliš i ja tebe volim, ali ipak priznaj da me voliš više nego što ja tebe volim! Srećan rođendan.
U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći nek ne bude kraja. Radost i sreća, nek’ ispune ti dan, uz najlepse želje, SREĆAN RODJENDAN!
Danas je poseban dan, mojoj seki rođendan. Sretan rođendan mila, uvek mi sretna bila.
Nisu mi potrebne neke velike reči, hoću samo da ti čestitam i poželim ti najdivniji, najlepši i najsrećniji život, a ako ne bude sve baš tako uvek možeš da se osloniš na svog brata .
Svu radost koje tvoje srce može da podnese, sve osmehe koje vam može doneti današnji dan, sve blagoslove koje život može da ti da. Želim ti srećan rođendan!
Danas nosim buket cveća, jer rođendan slavi moja sreća. Za poklon bolji nemam love, pa ti želim najljepše snove. Sretan rođendan sestro.
Hvala ti što me trpiš sve ove godine i paziš na mene kad izvodim ludorije. Srećan rođendan.

Hoćeš da ti poklon kupim ili da sa sto evra nastupim?! Sretan rođendan 🙂

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.