Najlepše ljubavne poruke za muža

Obično su žene te koje se trude da im brak ne pređe u kolotečinu.

Da brak ne bi dosadio, parovi se ponekad moraju posvetiti sebi. To znači izlazak u grad bez dece, romantični trenuci u dvoje, može i da se priredi neko interesantno i seksi iznenađenje.

Pošto za izlaske i poklone uvek treba nešto novca, a vreme je takvo da često nemamo raspoloživih para, u tom slučaju bar obradujte svog supruga nekom romantičnom porukom.

Najbolje je da se ta poruka ispiše vašim rečima, ali za sve one koji nisu baš spretni sa pisanjem, spremili smo nekoliko ljubavnih poruka koje možete poslati svom mužu. Ima raznih: romantičnih, vrućih, seksi, slatkih, šaljivih … a vi izaberite onu koja vam se najviše dopada i onu koja će se dopasti vašem suprugu.

Slatke poruke za najboljeg muža

Ja sam kao i svaka druga žena, žena sa jednostavnim željama i razmišljanjem koja živi sasvim običan život. Niko mi nije posvetio spomenik, pesmu ili priču, i verujem da će moje ime biti zaboravljeno ubrzo nakon što napustim ovaj svet. Ali u ovom običnom životu uspela sam da dobijem poštovanje i ljubav najbolje osobe koja je ikada živela na zemlji. Čoveka kojeg volim svim srcem, i to mi je bilo dovoljno za ceo jedan život.
Ne znam zašto me je tvoj pogled toliko očaravao, ali da budem iskrena nisam se preterano ni otimala kada bi bio u mojoj blizini.
Da nisam našla tebe, bila bih ljuta na život. Pa ne bih imala ništa, kao ni sada, ali ne bih znala šta je sreća.
Zato što me voliš ja volim sve ostalo, i nikome ne zelim zlo. Moja ljubavi, digao si me toliko visoko da i kad bih pala – do zemlje bi se naživela!
Da mogu, ja bih te opet prvi put poljubila … milion puta.
Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samoj sebi.
Lepo je znati da postojiš u mom životu… Nije važno ni zašto, ni koliko dugo… Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu…
Ti si moja ljubavna pesma, moja prva misao. Kad me jutro probudi, ti si potreba i smisao. Ti si moja životna ljubav, neko ko me zagreva. Kad je hladno i svuda je tama, ti si svetlost jedina.
Pre bih sa tobom provela jedan život, nego da provedem nekoliko vekova sama.
Ti si sve što ja nikada nisam znala da želim.
Ovakav je bio plan:da te volim jedan dan, ali dan je vreme kratko, a tebe voleti je bas slatko. Ma bolje je meni bez tog plana, da te volim svakog dana…
Svaki deo tvog tela, volim, kao da je oduvek pripadao meni.
Da te volim, malo je reći. Ti si moj par pod zvezdama. I ja ništa ne bih znala o sreći da te još nisam pronašla.
Tebe treba ljubiti i to često. I to treba da radi neko ko zna šta radi.

Reci mu ,,Volim te” na šaljiv i duhovit način

Treba ubiti vreme do jutra… Dobro bi mi došao neki saučesnik za taj zločin…
Volim your eyes, zato što su very nice, malkice look at me, posle toga don t forget me. Srce mi tik-tak for you, zato što I love you!!
Dragi korisniče. Obaveštavamo vas da vaša nervoza remeti naš domet, pa vas molimo da vaše srce dopunite ljubavlju, a dopunu ćete naći kod autora ove poruke.
Ha dobio si poruku i sada misliš kao neko te voli i neko misli na tebe… E pa nikome ne nedostaješ, niko ne misli na tebe i niko te ne voli… više od mene!
Znaš, uopšte mi ne značiš. Volim te samo 365 dana godišnje, nedostaješ mi u svakoj nedelji 7 dana, a mislim na tebe samo 24 sata dnevno. Vidiš, uopšte mi ne značiš!
Vetar puše, šljive opadaju. Prasad ih jedu da ne propadaju. A meni se tvoje oči dopadaju, i iako su ko farovi od Fiće, ti si meni najmilije biće.
Koliko te volim toliko ćeš živeti, to znači da nikada nećeš umreti! Koliko me voliš toliko ću živeti, koliko mi je još dana ostalo?
Voli te tvoja zver!
Slušaj ti medeni stvore. Kad te budem video ovih dana naplatiću ti sve sate mučenja i razmišljanja o tebi. Ma ko si ti da mi ovoliko nedostaješ?

Seksi, vruće, bezobrazne …

Kad ćeš kući? Treba mi hitno tvoja pomoć. Isprobavam grudnjake, pa da mi pomogneš da izaberem koji mi najbojle stoji.
Javi šefu da ćeš sutra kasniti na posao, pošto večeras nema spavanja. U stvari bolje uzmi slobodan dan.
Šta imaš na sebi … da znam šta ću posle da ti skinem. :)))
Zamisli me a) golu; b) u kadi; c) oboje
Hoćeš da gledamo večeras ,,Pedeset nijansi sive”? Uživo???
Jesi li za desert pred spavanje. Ponesi šlag i odeću koja se lako skida. 😉

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.