Najčešći mitovi o srodnim dušama

Svi odnosi zahtijevaju energiju i vrijeme, predanost i odlučnost. Ponekad idealan odnos zahtijeva žrtvu na drugim poljima. Možda ćete provesti manje vremena u ispunjavanju svojih svakodnevnih aktivnosti da biste se što više posvetili partneru, planirali zajedničke aktivnosti i učili se na kompromis.

Ljubav zahtijeva konstantnu njegu i ulaganje. Ne smijete zapostaviti svoju srodnu dušu!

Srodne duše se ne svađaju

Ništa ne može biti dalje od te konstatacije. Odnos bez sukoba je odnos dva hladna i nezainteresovana bića. Jednostavno različite ste osobe, različite stresne okolnosti djeluju na vas, kako i ne bi ponekad došlo do sukoba? Kada dođe do sukoba ne znači da je vaša ljubav osuđena na propast, to znači da ste normalna osoba. Sukob može biti zdrav, jer kada uvidite međusobne razlike, uložićete više truda u razumijevanje jedno drugog.

Srodne duše su uvijek romantične

Moramo biti svjesni da naš život nije romantična komedija i da bi trebalo da od naše veze imamo realna očekivanja. Sam početak svake veze bude romantičan, pun hemije i strasti, ali i kada se ona vremenom smanji to ne znači da je ljubav nestala. Romantika nisu samo cvijeće i svijeće, već svaki zajednički proveden minut. Ako imate različito viđenje romantike nađite se na pola puta i uživajte u svojoj nježnosti.

Srodne duše moraju isto razmišljati

Iako se osjećamo kao jedna cjelina, mozak nam nije isti i ne treba da bude tako! Iako mislimo da ćemo imati iste poglede na svijet, želje i htijenja, mi smo ipak dva tijela sa dvije duše, a prije svega dva mozga. Trebalo bi da vas raduje što niste isti u svakom pogledu. To će pokrenuti nove teme za razgovor, istraživanje i mogućnost da doživite nova iskustva.

Srodne duše uvijek govore šta misle

Srodne duše očekuju beprijekorno međusobno razumijevanje i krajnje otvorenu komunikaciju. Iako je u odnosu primarno biti iskren, partner ne mora da zna svaku vašu misao. Svakako znate da je bolje pričati otvoreno o onim stvarima koje bi konkretno mogle predstavljati problem, a ne da svoju vezu opterećujemo bespotrebnim sitnicama, koje na površinu isplivaju kada smo pod stresom.

Vaši problemi riješiće se sami od sebe

Istraživanja su pokazala da preko 80% problema u vezama nikad nije riješeno. To nije strašno sve dok to nisu problemi koji utiču na vezu. Bolje je da pokušate da riješite nesuglasice nego da bezuspješno mijenjate jedno drugo.

Srodna duša će vas voljeti bez obzira na sve

To nije samo pogrešan već i tužan način razmišljanja. To su izgovori da ne ulažete trud, da se prilagodite partneru i da korigujete svoje ponašanje, a od druge strane očekujete maksimum. Srodne duše funkcionišu uzajamnom razmjenom energija. Ne možemo očekivati ​​da nas naša srodna duša voli bez obzira na sve. To je jednostavno sebično!

Srodne duše se pronađu, ali je neophodno uložiti trud, kako bi ljubav zaista opstala.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nisam tu da žalim za nečim ili nekim

Pročitaj →

Razlike između mudrih i razumnih žena: Kad muž napravi grešku

Pročitaj →

Depresija ili stres: Kako ih razlikovati?

Pročitaj →

Mlada modna kreatorka fascinirala svet svojim haljinama

Pročitaj →

Kako stvorti prostor po meri dece u dvorištu?

Pročitaj →

Kako pronaći odgovarajući puder za svetao ten?

Pročitaj →

Kaputi i mantili u pastelnim bojama apsolutni hit ove jeseni

Pročitaj →

Divizma – zaštitnica vaših pluća

Pročitaj →

MODERAN ENTERIJER KUĆE IZ 19. VEKA

Pročitaj →

Hrana sa najboljim izvorom proteina za vegane

Pročitaj →

Lagani jesenji ručak sa ljubičastim povrćem

Pročitaj →

Darko Lazić u dugovima do guše!

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.