NAJBOLJI U SEKSU, PARE MU NE MANJKAJU: Ovaj znak zodijaka je ubedljivo najdominantniji

Ovaj praktični znak voli da uživa u životu na konvencionalan način i mnogi ga smatraju najozbiljnijim znakom Zodijaka.

JARAC
Prijatelji i porodica

Kombinacija inteligencije i humora Jarca čine odličnim sagovornikom. On će se okružiti ljudima koji su iskreni, odani i produhovljeni. Voli da bude u društvu istomišljenika, barem kada su u pitanju rad i posao. Neguje odnose s voljenim i uvek će priteći u pomoć prijatelju ili članu porodice. Oni su tradicionalni i neguju porodične vrednosti.

Karijera i novac

Jarac poseduje pravi smisao za pronalaženje odgovarajućeg načina za obavljanje nekog posla. Započeće na dnu lestvice, ali će doći do vrha. Nakon što postavi cilj, sve će učiniti da ga ispuni.

Jarac postavlja visoke standarde samom sebi, iskren je, uporan i predan. Pored Bika, on najbolje upravlja vremenom i novcem u horoskopu.

Ljubav i seks

Jarac je ozbiljan u vođenju ljubavi i voli kada se stvari odvijaju polako i sigurno. Nećete nikada videti Jarca kako nepromišljeno donosi odluku. U ljubavnom odnosu je oprezan i ide korak po korak. Jarac ceni demonstrativnost i treba mu dosta vremena da počne da pokazuje svoju predanost nekome. Voli da daruje i nije škrt kada je u pitanju zabava s voljenom osobom.

Zdravlje

Svaki znak ima deo tela koji je najosetljiviji, a kod Jarca su to kolena i kosti.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.