Najbolji trik profesionalnih šminkera za savršeni ljetni ten

Tokom ljetnih dana, šminka se topi i skida već nakon nekoliko sati, iako smo je pažljivo nanosile pred ogledalom i nosimo proizvode koji obećavaju dugi „rok trajanja“ na našem licu.

Profesionalni šminkeri kažu da griješimo kada je u pitanju toniranje tena, kako bi on bio ujednačen, gladak i blistav! A da bismo ispravile tu grešku, potrebne su nam samo dvije stvari koje već imamo!

„Težak“ tečni puder ne bi trebalo nanositi na lice kada je toplo, već bi od njega trebalo napraviti toniranu kremu, savjetuju oni.

Jednostavno poijmešajte uobičajenu količinu hidratantne kreme koju ujutru nanosite na lice sa malo tečnog pudera – istisnite na nadlanicu otprilike veličinu jednog zrna graška. Dobro prstom pomešajte sa kremom, dok ne dobijete ujednačenu mešavinu, a potom je nanesite na lice. Koža će biti hidrirana, ten ujednačen bez efekta težine i izgleda „maske“, savjetuje profesionalna šminkerka Loren Vena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.