Najbolji svetski frizeri tvrde da SAMO JEDNA FRIZURA PRISTAJE SVIM ŽENAMA bez obzira na teksturu kose i oblik lica, a sve slavne lepotice redom nose upravo nju!

Ako ste u potrazi za novom frizurom, a niste sigurni šta je pravi izbor za vas, poslušajte univerzalni savet najboljih svetskih hair stručnjaka koji tvrde da postoje dužina i oblik kose koji baš svakoj ženi dobro pristaju!

Naime, reč je o srednjoj dužini kose, odnosno onoj do ramena ili malo ispod, a koja pristaje svakom obliku lica, te teksturi kose.

Ovo je jednostavna i laskava frizura, koja može da bude ravno ošišana ili stepenasto, sa šiškama ili bez…. Ukoliko imate dugu kosu, ovo je najbolji način da osvežite svoju frizuru, a bez drastične promene.

Osim toga što je ova dužina laka za stilizovanje i održavanje, ona vizuelno čini lik mlađim, a i ima i još jednuprednost – nikada ne izlazi iz mode!

Ako ste i dalje skeptični kada je o ovoj dužini kose reč, pogledajte našu galeriju – većina slavnih lepotica opredelilo se upravo za nju i zaista svima odlično pristaje!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.