NAJBOLJI SAVETI ZA BRZO MRŠAVLJENJE

Ako želite da smršate to možete uraditi brzo i efikasno prateći samo nekoliko jednostavnih pravila.

Pijte puno vode i tečnosti bez kalorija – voda je izvor života ali i dolačn način da osećaj sitosti postignete bez dodatnih kalorija. Počnite dan sa dve čaše vode i nastavite sa unosom tečnosti bez kalorija tokom celog dana. Unos tečnosti treba da bude oko 3l za 24h.

Jedite redovno – da bi organizam trošio kalorije mora da ih i dobije. Četiri do pet obroka na dan je neophodno tako da ne preskačite obroke već ih rasporedite tako da tokom celog dana imate priliv kalorija (naravno više prepodne, manje popodne).

Jedite belačnevine i vlakna u svakom obroku – dobri izvori proteina su meso, sir, jaja a vlakana povrće i voće. Belančevine i vlakna daje dugotrajnu sitost, a održavaju nivo insulina na niskom nivou što sprečava stvaranje masnih naslaga.

Ispraznite, pa napunite ormane – daleko od očiju, daleko i od stomaka. Što nemate u kući ne možete tako lako ni pojesti. Ormane, frižidere, police i špajzeve ispraznite od sve hrane koja nije u programu ishrane. Zatim, napunite iste prostore kvalitetnim namirnicama (belančevinastim, voćem i povrćem) i raznim vrstana tečnosti bez kalorija.

Ne žurite, imajte strpljenja i volje – nabacivanje kilograma se nije desilo preko noći, pa nemojte očekivati od sebe da ih i izgubite brzo. Najuspešniji su oni koji su imali želju, a nakon toga i volju i snagu da održe sebi dato obećanje i drže se programa ishrane – duže vremena. Neka promene koje pravite budu promene navika a ne samo provremena dijeta.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.