Najbolji prirodni lekovi za ešerihiju koli

Ešerihija koli je vrsta bakterija koja normalno živi u crevima ljudi i životinja. Evo kojim lekom se ona najbolje leči.

Međutim, neke vrste E. koli, odnosno E. koli O157: H7, mogu uzrokovati crevne infekcije. E. koli O157: H7 i druge vrste koji uzrokuju crevnu bolest nazivaju se E. koli (STEC) koji proizvode toksin Šiga.

Simptomi crevne infekcije obično počinju između 1 i 10 dana nakon što ste zaraženi E. coli. To je poznato kao razdoblje inkubacije. Kada se pojave simptomi, obično traju oko 5 do 10 dana.

Simptomi mogu uključivati:
– trbušni grčevi

– iznenadni, ozbiljni vodeni proljev koji se može promeniti u krvave stolice

– plin

– gubitak apetita ili mučnina

– povraćanje (neuobičajeno)

– umor

– groznica

Simptomi mogu trajati od nekoliko dana do više od nedelju dana.

Simptomi teške infekcije E. koli mogu uključivati:
– krvavi urin

– smanjena količina urina

– bleda koža

– modrica

– dehidracija

Nazovite svog lekara ako osetite bilo koji od ovih teških simptoma.

Prirodno lečenje Ešerihije koli
Čajeve koje ćemo u nastavku navesti mora vas naučiti pripremati stručna osoba koja je upoznata s farmacijom, medicinom i anatomijom. Deca se čajevima smeju lečiti samo ako su stara između 2,5 do 12 meseci. Deca starija od 12 meseci mogu koristiti i kapi tinkture.

Čajna mešavina od kamilice, preslice i sleza trebala bi pomoći u smirivanju upale te zaštiti sluznice urološkog trakta. Osnovne biljke kojima se bori protiv infekcije E. koli su brusnica, timijan i žutika. Ove biljke su poznate po svom baktericidnom delovanju.

Ako pak niste osobe koje mogu popiti bilo šta, u čajnu mešavinu možete dodati malo šipka ili hibiskusa. Čaj je potrebno piti i danju i noću, odnosno više puta dnevno. Veća količina čaja prouzrokovaće će mokrenje, a samim time i izbacivanje bakterija iz organizma.

Bakterije ne vole kiselo – to je već manje više svima poznato. Ako je E. koli već na neki način otporna na kiselinu našeg želuca onda je potrebno dodatno poraditi na kiselosti – i to ni više, ni manje nego prehranom.

Osobama koje su inficirane E. koli preporučuje se konzumacija jabuka, pomorandži, kiselih krastavaca, zelja, itd…

U terapiji može pomoći med s lekovitim biljem, propolisom… Decu je potrebno oprati u čaju od hrastove kore i kamilice te ih nakon toga namazati kremicom koju inače koristite.

Alternativne metode lečenja preporučuje se koristiti uz obaveznu terapiju koju je lekar propisao u zavisnosti o vašim ili potrebama vaše dece.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.