Najbolje tarot karte za pomirenje

Često, preko odnosa koje stvarate, bilo da je riječ o prijateljstvima, obitelji, kolegama, ljubavnim odnosima, najviše učite o sebi. Odnos jedan na jedan može vam donijeti radost, potporu, pripadanje. Ali ako u odnosu nešto nije kako treba to može biti katastrofalno za vaš život. Bilo da je u pitanju privremena svađa ili trajan prekid, osjećaj konfuzije, odvojenosti, usamljenosti ili frustriranosti može vas odgurnuti od dobrih stvari u životu. Ali to tako ne mora biti!

U tarot špilu postoje karte koje se mogu pojaviti kada pokušavate popraviti odnos s nekim. Sljedeći put kada budete pitali tarot za savjet vezano za neki odnos, pripazite na ove karte. Lako je moguće da će sadržavati vrlo važnu poruku za vas.

Pravda

Ovo je karta karme i pravde. Ova karta upozorava da obje strane moraju biti otvorene za dijalog. Da li doista shvaćate drugu stranu i da li druga strana shvaća vas? Da li mislite samo na sebe? Vrlo je važno emocije staviti na stranu. Pravda poručuje da se vaš odnos treba racionalno pojmiti. Ako to ne možete postići ne bi bilo loše da potražite pomoć treće strane.

Kula

Neki odnosi su naprosto nastali u krivo vrijeme. Kada odnos propadne, za to postoji razlog. Ponekad to je stoga što odnos nije bio dobar od samoga starta. Ponekad, pak, s odnosom je sve u redu, ali tajming nije dobar. Kula poručuje da odnos mora biti srušen da bi nastao novi odnos. Karta poručuje da iako je odnos razorio dobar dio vašeg života, da tek sada, nakon praha i pepela imate šansu živjeti u skladu sa sudbinom.

Dvojka pehara

Ovo je karta balansiranja u odnosu. Moguće je da jedna strana ulaže više nego druga ili jedna strana očekuje više nego što je druga spremna dati. Dvojka pehara podsjeća da ljudi trebaju biti jednaki ako misle imati emotivno ispunjen odnos. Treba biti aktivan na stvaranju jednakosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.