Najbolje ljubavne poruke za pomirenje

Poruke za pomirenje ponekad mogu da vas izvuku iz neprijatne situacije u kojoj se nalazite.

Razišli ste se sa voljenom osobom, a emocije još uvek postojie? Pokušajte da pošaljete neku romantičnu poruku i tako ,,ispeglate” situaciju. Moć romantičnih reči često okrene situaciju na pozitivnu stranu.

Ukoliko jednostavno ne znate sa rečima, možda neka od priloženih poruka može da pomogne da se pomirite sa momkom, curom, ženom, mužem …

Tužne, romantične, ljubavne poruke za poimirenje sa dečkom ili devojkom

Nedostaje mi naša ljubav, mila, bez nje se život kruni uzalud. Nedostaješ mi ti, kakva si bila, nedostajem i ja, onako lud. Ja znam da vreme ne voli heroje i da je svaki hram ukaljalo, al’ meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo.
Mada nisi pored mene, grlim te pesmama, dodirujem stihovima, ljubim slovima…
Nisi pored mene, ali osećam te tu, u mom naručju!
Pruži ruku pomirenja, da još jednom pokušamo.
Najlepše dane provela sam s’ tobom, a kako na rastanku da ti kažem zbogom?
Oprosti što ti smetam što ti snove rušim, što kroz tvoje snove šetam, što opet te gušim, što ludo te volim i nudim ti sebe, oprosti al ne mogu da živim bez tebe.
Srce moje noćas pati jer niko neće da ga shvati, koliko sam ti ljubavi dala, ni ja nisam znala. Sad me srce zbog toga boli jer te još uvek iskreno voli.
A šta bi ti sad od mene još, kad dadoh sve što sam mogao. Ti znaš da volim te, volim te još. Hoću da ostarim s tobom 🙁
Ti si trag koji ne mogu izbrisati. Ti si bol koju ne mogu preboleti. Ti si plamen koji nemogu ukrotiti. Ti si onaj kojeg jedino mogu voleti.

Sve ove suze što niz lice teku, nisu vatra, ali ipak peku. Jer mnogo je teško kad duša zaboli, kad nisi sa onim koga srce voli!
Biti bez tebe je najteža stvar kroz koju sam morao proći u svom životu. Želio bih da ponovo budemo oni stari jer znam u srcu da smo jedno za drugo.
Još uvek si u mojim mislima i u mom srcu.
Iako se više ne viđamo i nismo zajedno moja ljubav prema tebi ne poznaje izreku daleko od očiju, daleko od srca.
Proklinjem sebe, proklinjem dan kad sam ti rekla da dalje moraš ići sam. I opet na kraju molim te vrati se jer ja još uvek ludo Volim te.
… jer Bog ti jednom da pravu ljubav. Otkud znaš da to nisam ja???
Otkako si otišla, kao da mi fali deo srca. Kao da mi fali deo duše. Da li si ga ukrala od mene ili sam ti ga sam dao, ne znam. Znam samo koliko jako boli.
Vrati se jer čekam te, zagrli me jer trebam te. Noći su moje duge i hladne, srce je moje jadno i samo jer bez tebe ja umirem samo.

Kad legnem da spavam uvek tebe dragi sanjam. Umesto da te žarko ljubim, ja se prenem i probudim. Tad uzimam list papira i srce počne da diktira olovci plave boje, da ti pišem jade moje, to me boli, jer ja samo tebe volim.
Kažu da vreme leči tugu, al ja ne želim nijednu drugu. Ostaćeš kao tetovaža na srcu mom najdraža.
Kad sklopim oči i vidim te, srce se stegne, jer još uvek ja želim te. Pogrešila sam, znam i sad te molim za oproštaj.
Klizila je niz obraz i na usni stala, bila je tako vrela i tako mala. U njoj se tuga sastala, i njoj se prosule boli. Ta suza je znala da te srce još voli.
Još uvek gledam zvezde u noći, još pamtim odsjaj oka tvog, još uvek ti si deo mojih snova, još uvek ti si želja srca mog.
Noćas lažem sebe, dobro mi je i bez tebe, ali srce tajnu krije, nikad gore bilo nije. Noćas neću plakati jer suze nisu lek, ali zapamti reči: Voleću te zauvek.
Kako sada čujem imaš nekog pored sebe a ja pesmama se trujem, svaka seća me na tebe. I zamišljam kako stojiš ljubiš me i zvezde brojiš, kako kažeš da su naše sve. Ne idi s njim, jer sa njim sreću nećeš naći. Put je dug, a sa mnom putevi su kraći. Okreni se, jer on te ne vodi k’ sreći, zagrli me i ne moraš mi ništa reći … al’ budi tu i ne idi…
Zašto sam baš tebe srela, zašto kad to nisam smela. Zašto me je zaneo pogled oka tvoga, i zašto sada moram patiti zbog toga?
Toliko si mi puta srce lomila da više ne osećam bol, al samo mi lomi srce, jer ja ludim zbog tog, i svaki put kad mi srce slomiš ja te još više volim!!!
Što si mi to uradila, što si mi srce slomila? Ko da nemam osećanja, kao da sam suva grana. Ali ja te ludo volim i ja sam proklet, evo ti moje srce pa ga slomi opet!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.