Na prodaju vila u kojoj je navodno živjela Marilyn Monroe

Prema nepotvrđenim glasinama, Marilyn Monroe je živjela ovdje sa muzičarem Rayom Anthonyjem, koji je bio vlasnik vile i u kojoj joj je jednom prilikom priredio zabavu.

Sherman Oaks u Kaliforniji, imanje sa zanimljivom holivudskom poveznicom, sada je na tržištu za 5,475 miliona dolara. Izolirani kompleks, koji se sastojao od glavne kuće s pet spavaćih soba i kuće za goste s tri spavaće sobe, nekoć je bio u vlasništvu jazz muzičara Raya Anthonyja, koji je bio popularni vođa velikog benda 1940-ih i 50-ih. Šuškalo se da je bio u vezi sa Marilyn Monroe, iako je 2018. godine 98- godišnji Anthony za The Hollywood Reporter izjavio kako su njih dvoje bili „samo prijatelji.“ Također se šuška da je legendarna glumica neko vrijeme živjela s njim u ovoj njegovoj vili.

Špekulacije na stranu, ono što se sigurno zna jeste da je Anthony u ovoj vili priredio veliku zabavu u čast Monroe 1952. godine i prema tvrdnjama agenta za nekretnine, u vili su boravili i drugi poznati gosti kao što su Quincy Jones, Sharon Stone i Gene Simmons.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.