Muž me je godinama varao sa kurvama! Ima li šta gore?

Kada se radi o žrtvama seksualne industrije, postoji grupa žena koja se retko pominje. To su šokirane devojke i supruge muškaraca koji plaćaju drugim ženama za zadovoljstvo.
Autorka Vesna Mejn je progovorila o nekim ženama da bi otrkrila sramotu i opsesiju.
Imena žena pomenutih u tekstu su izmišljena, da bi se zaštitila privatnost žrtava.

ISPOVEST: Žena u četrdesetim, Šarlot, je bila sa mužem dvadeset godina u braku. Ona je pola tog vremena provela u znanju da muž plaća prostitutkama za zadovoljstvo.

– Bila sam šokirana. Naterala sam ga da mi ponovo prizna, mislila sam da sam pogrešno čula. Osetila sam se iznevereno. Mislim da je osećao krivicu da nije dobio neku bolest, pa mi je zato rekao. Dugo vremena sam mislila da sam jedina. Imala sam toliko pitanja, ali ni jedno nisam postavila – rekla je Šarlot.

Muškarci koji plaćaju za seksualne usluge, dolaze iz svih svera života, od tinejdžera preko penzionera. Oni nisu usamljeni muškarci, mnogi imaju partnerke i u dugogodišnjim su vezama ili brakovima. Mnogima je to postalo socijalno prihvatljivo.

Mnoge demografske studije su istražile demografske statistike, horore trafikinga i dekriminalizacije prostitucije.

Iako su mnoga istraživanja pokrenuta, niko nije obratio pažnju na partnerke muškaraca koji su posećivali prostitutke.

Ogroman broj žena koje su otkrile prevaru, ostale su u izolaciji, sa nemogućnošću da se obrate nekome.

Vesna je odlučila da napiše knjigu na ovu temu.
Kao i mnoge žene koje su intervjuisane, Sara je verovala da je u srećnoj vezi, sa zdravim seksualnim životom. Iznenađujuće, njen muž je kao i svi ostali, nju neizmerno voleo i poštovao.
Malo je reći da je šok kada saznate nešto ovako. Trauma saznanja je praćena nepoverenjem i potrebom da razumete šta se dogodilo.

Šarlot je nakon nekoliko dana, kada je praznina prošla, prestala da plače i pokušala da razmišlja racionalno. Meseci su prolazili i ona je razvila kompulsivnu potrebu da nađe razlog zašto je njen muž nju varao sa prostitutkom.

Opsesija je dovela do nervnog sloma. Kao i druge, krivila je sebe da je odgovorna za muževljevo ponašanje.

Ovo je reakcija koju Mejn dobija svakodnevno. Neke žene svaljuju krivicu na sebe, na svoje iskustvo u krevetu ili jednostavno okrivljuju dosadu za to.

Veronika je saznala su prijateljice odjednom „suviše zauzete“ da bi se videle sa njom.
– Ili su bile posramljene onim što sam im rekla ili jednostavno nisu želele više da znaju. Poštovale su mog muža i gledale su me sa sumnjom da sam ja ta koja ga je oterala iz svog u tuđi krevet. Možda su bile u pravu – rekla je Veronika.

Sve žene koje je Mejn intervjuisala su se složile u jednom. To što se desilo je bilo mnogo gore nego da im je partner imao aferu.

– Mogla sam da zamislim da se zaljubio u neku drugu. Takve stvari se događaju. Ali da je izabrao da plati za seks, to je bilo ono što me je najviše povredilo – rekla je Šarlot.

Jedna žena je rekla da je njen muž na bračnoj terapiji priznao da ne može da se odluči između ljubavi prema ženi i zadovoljstvu prostitutke.

Ana je glavna protagonistkinja Vesninog romana. Ona traži terapiju ali psiholog uporno traži kod nje probleme u detinjstvu i vezu sa majkom. Umesto toga, Ana postaje ubeđena da je način da reši svoje slomljeno samopouzdanje, da razotkrije serije afera.

Žena u pedesetim, Džes, je pisala autorki i tražila savet.
– I dalje volim mog muža, privlači me. Ali potreban mi je dokaz da me želi – napisala je Džes.

Žene imaju i besne reakcije na ovakva saznanja.

– Imam opsesivnu želju da bacim ciglu kroz prozor bordela. Želim da povredim žene koje su mi oduzele muža. Ali kada me preplave krivica i ženska solidarnost, uvek vidim prostitutke kao zlostavljene žene – napisala je jedna razočarana supruga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.