MUŠKARCIMA SE*S NIJE SAMO ČIN Ovih pet tajni svaka žena bi trebalo da zna pre nego što legne u krevet sa njim!

Iznenadićete se, a možda i postideti zbog predrasuda…

Marti Klejn je poznati američki seksolog i bračni savetnik koji je hteo da svoje tridesetčetvorogodišnje radno iskustvo stavi na papir. Pozabavio se temom šta muškarci stvarno žele u krevetu, a nikada vam do sada to nisu izgovorili.

Na prvom mestu da vas zadovolje

Koju god ženu da pitate, sve će vam reći da su muškarci sebični ljubavnici. Međutim Klejn ističe da je većini muškaraca jako bitno da se njihova partnerka oseća kao kraljica i da maksimalno uživa tokom seksa, više od samog muškarca. To njima diže samopouzdanje.

Bitni su im dodiri

Većina muškaraca pod seksom podrazumeva i međusobno dodirivanje i uzubuđivanje na taj način. Lagano prelaženje tukom preko tela može biti jako, jako erotično.

Muškarcima seks nije samo čin

Nećete verovati, ali tako je. Iako mislite da im je bitno da stave svoj penis u bilo koju ženu, varate se! Većina muškraca mora da ima određenu dozu emocionalne povezanosti sa partnerkom pre upuštanja u samu akciju.

Vole kada ih grickate

Potreba za grickanjem partnera zapravo je životinjska. To dodatno začini stvari i vrlo je uzbuđujuće. Naravno, ako vaš muškarac izričito kaže da mu se to ne sviđa, nemojte forsirati.

Vrlo radno će odgovoriti na sva vaša pitanja u krevetu

Šta vaš muškarac voli u krevetu? Pitajte ga i nemojte da se sramite. On će to ceniti i vrlo će vam rado odgovoriti šta tačno (ne) želi, piše yourtango.com.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.