MUŠKARAC JARAC U ZODIJAKU

Datum: 22 Prosinac – 20 Siječanj
Dan: Subota
Vladar: Saturn

Kamen: Ćilibar, Oniks
Element: Zemlja

Dio tijela kojim vlada: Koljena, kosti
Kvaliteta: Kardinalni znak

Moto: JA VLADAM
Boja: Braon

Energija: Yin

Ambiciozan, odlučan i praktičan – ove osobine karaktreiziraju osobnost muškarca Jarca. On je spreman ići strmim brdima i kroz vremenske nepogode i oluje, dok god zna da ga čeka trijumf na vrhu planine. Prednost daje uspjehu, slavi, prestižu i novcu, a njegova igra je upornost. Njegova posvećenost detaljima i strpljenje vode ga ka ciljevima koje je postavio.

Kao i većinu drugih stvari u životu, muškarac Jarac tretira ljubav ozbiljno. On ne voli flert. On vjeruje u istinsku ljubav i strpljivo će čekati za nju, a kada je pronađe, uradit će sve da je zadržia. On ima visoke standarde i ne gubi vrijeme s igrama. On je romantičan, duboko, duboko u sebi. No on nikada ne bi dopustio emocijama da utječu na njegove odluke, kada je u pitanju ljubav. Jarac traži stabilnost. On želi stalan odnos, on je odan partneru, dokle god postoji jednak udio rada i troškova. On se općenito smatra najviše kompatibilan s Bikom, Djevicom, Ribama i Škorpionom.

Muškarac Jarac upravlja svojim financijama razumno. On pravi planove za budućnost, jer očekuje vrijeme kad će moći uživati u životu bez potrebe da brine o novcu.

Jarac voli odjeću zemljanih boja, tamno zelenu i smeđu. Uvijek je konzervativan, ali sa stilom.

Marljiv i ustrajan Jarac čovjek je dobar kao investicijski savjetnik, financijski analitičar, građevinski poduzetnik, učitelj ili trener.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.