MRŠAVICA ILI ŽENA SA OBLINAMA, KOJA JE PRIVLAČNIJA? Muškarci se u Srbiji složili: One su prave „bombe“ i po njihovoj meri!

Lepota je u oku posmatrača

Nakon teksta o fotografijama plus-sajz modela Iskre Lorens podigla se velika prašina u komentarima, a mi smo odlučili da izdvojimo one najzanimljive u kojima su muškarci izneli svoje poglede o ženskoj lepoti.

Višak nikada ne može da izgleda dobro

„Iskra je, kao i sve dosadašnje i sve buduće žene s viškom kilograma, dokaz da broj 44 i svi veliki konfekcijski brojevi nikada ne mogu i ne treba da izgledaju bolje od malih brojeva; takođe su i dokaz da sve debele osobe nisu sposobne da kontrolišu količinu hrane koju jedu, a to znači i da ni sve drugo u svom životu ne mogu da kontrolišu, to jest: da im je volja mnogo slaba, ali uporno pokušavaju da sebe i druge lažu da su lepe i srećne i kada su krupne – i u tom laganju im pomažu i proizvođači i prodavci brze i svake druge loše ishrane“.

Mršavost nije najveće dostignuće u životu

„Kad je nekom „mršavost“ jedino dostignuće u životu nastaju ovakvi komentari. Nažalost vidim dosta stvarno mršavih devojaka kojima je krivo što njihov izgled više nije IN pa ne mogu da izigravaju nešto. Ova devojka je lepa, mnogo lepša od mnogih koje misle da samo zato što su visoke i supermršave treba svi da se bacamo pred njih“.

Sve su žene lepe bez obzira na oblik i veličinu tela. Da li se slažete sa nama?

Možda se ne uklapa u standarde, ali je lepo

„Dopada mi se kako izgleda. Možda se ne uklapa u modne standarde marketinške industrije, jer nije nedostižna pobednica genetske lutrije koja radi na svom telu po ceo dan. Ali je bombonica ipak“.

Nije važan izgled koliko ono što nosiš u sebi

„Nije važno koji broj nosiš, nego šta nosiš u glavi! Fizički izgled je promenljivo trenutno stanje. Duhovna ispraznost je već mnogo ozbiljniji problem.

Neko ko je krupan ne može se nazvati debelim

„Ne kapiram one koji govore da je ova žena debela. Ona ima nekog viška, ali je u stvari samo malo jaka, znate za taj izraz. Zna se valjda šta je debelo, ova može samo biti krupna, nikako debela. Video sam dosta mršavijih, a veoma mlitavih žena, što mi je najgora krajnost. Ova je jaka, trebalo bi da oslabi oko 5 kg, ali to je sve, daleko je ona od debele osobe“.

Zdravo žensko telo ne treba da izgleda ovako

„Kakav je pojam lepote bio nekad je nebitno, ali zdravo žensko telo nikad nije izgledalo ovako, to je dokazana činjenica“.

Zlatna sredina je uvek najbolja

„Pre više od 2000 godina živeo je jedan jako mudar čovek, Aristotel. Formulisao je nešto što se zove zlatna sredina. Danas, 2000+ godina kasnije – imamo anoreksične manekenke i gojazne plus-sajz modele, a nameće nam se izbor jednog ili drugog.

Stvar je izbora – neko stvarno voli debeljuce, neko mršavice, ali većina (prirodno) voli one „između“, o kojima niko ne priča eksplicitno, a trebalo bi…“

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.