Može li znak u horoskopu da se promeni?

Kada ste u bliskom odnosu sa vašim horoskopskim znakom, ta veza se čini neraskidivom.

Čini se kao da dišete u istom ritmu, i kao da ste spremni da se na mkega oslanjate do kraja života. Spremni za to ili ne, moraćemo da podelimo sa vama mišljenje stručnih astrologa koji tvrde – da se horoskopski znak tokom života MOŽE promeniti.

Pre nego što krenete da razmišljate kako je vaš kompletan život bio jedna velika laž i kako ste u pogrešnom smeru vođeni, zastanite i duboko udahnite. Nije sve bila laž, odnosno dobar deo nije. Evo o čemu se radi.

Postoje dve glavne astrološke karte koje određuju ko ste i šta se događa u vašem životu. Ukoliko vas zanima astrologija i smatrate da u svemu tome ima neke istine, verovatno ste već videli svoju natalnu kartu. Ta karta određena je datumom, vremenom i mestom vašeg rođenja. Kada proveravate šta vam danas horoskop poručuje, on se zasniva na vašoj natalnoj karti.

Ali, to je samo polovina priče. Druga polovina je vaša napredna karta. Zamislite svoju matičnu natalnu kartu kao astorloški snimak trenutka kada ste se rodili, a svoj napredni grafikon kao mapu puta za razumevanje kako vaše evoluirajuće JA trenutno deluje u sprezi sa vašim okruženjem.

DA LI TO ZNAČI DA SE NAŠ ZNAK U HOROSKOPU MENJA SVAKE GODINE?
Ne, zapravo pre će biti da se menja svakih 30 godina. Svaki znak u sebi sadrži 30 stepeni, a Sunce se godišnje pomeri za svega jedan stepen, što znači da vašem znaku u Zodijaku treba oko 30 godina da bi se promenio. Iako biste mogli biti u iskušenju da svoju „promenu horoskopskog znaka“ optužite za izvesna dešavanja u svom životu, nije sve tako jednostavno. Godina u kojoj se vaš napredni Sunčev znak menja zavisi od tačnog dana kada ste rođeni.

U suštini, ako ste rođeni u prvih nekoliko dana u svom znaku, vaše Sunce ne bi menjalo znak sve dok ne biste navršili punih 30 godina. S druge strane ako ste rođeni pred kraj znaka, vaše Sunce bi datu promenu izvršilo još dok ste bili veoma mladi, objašnjavaju astrolozi.

Ako uzmemo za primer da ste rođeni 19.aprila, vaš Sunčev znak se preselio iz Ovna u Bika u ranom detinjstvu, što može objasniti neke od naglih promena u ponašanju koje ste mogli iskusiti kao dete. S toga s vaš znak neće ponovo menjati sve dok ne budete u ranim tridestim godinama.

ŠTA SE DOGAĐA KADA SE ZNAK U HOROSKOPU PROMENI?

Zavežite se, polećemo! Kada ste 29 stepeni od svog Sunčevog znaka, mnoge čudne stvari počinju da vam se dešavaju. Promene su mnoge po pitanju vaših vrednosti, životnih fokusa, i najvažnije od svega vaše JA se manifestuje na drugačiji nepoznat način. Ukratko – niste svoji. To postaje očigledno oko poslednjeg stepena i vrlo intenzivno u prvom stepenu novog znaka, nakon čega postaje sve dublje i dublje.

Međutim to ne znači da postajete druga osoba. U suštini ste vi još uvek vi, samo vama upravljaju druge planete. Kada planeta promeni znakove ona dobija novu energiju. To vas ne menja iz korena već vam daje novi pogled na svet, nove mogućnosti. Imate mogućnost da sebe doživite na nov način. Takođe veće su šanse da ćete biti spremni da razumete potrebe drugih i njihove probleme ako vam je to do sad bio problem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udajem se za 3 nedelje i planiram da UKLONIM najbolju drugaricu sa venčanja zbog njenog izgleda!

Pročitaj →

Istraživanje pokazalo koliko traje oštećenje na plućima nakon korone

Pročitaj →

Rolka može da bude ultraseksi

Pročitaj →

MOJA DECA SU DERIŠTA I NE MOGU SVAKO VEČE DA IM ČITAM PRIČE“

Pročitaj →

Zavodljivi NOIR parfem by GUESS

Pročitaj →

Nova La Perla kolekcija donjeg veša

Pročitaj →

LIST OVE VOĆKE KE NAJVEĆI BORAC PROTIV DIJABETESA

Pročitaj →

Uljepšajte životni prostor lampama

Pročitaj →

Detoks dijeta za čišćenje celog organizma

Pročitaj →

Kroketi od piletine za rucak recept

Pročitaj →

Bebe koje fizički više sliče očevima su zdravije?

Pročitaj →

2 horoskopska znaka odskaču po INTELIGENCIJI od svih ostalih!

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.