Moj život, ljubav i porodica su se srušili zbog droge

Pjevačica Ana Nikolić odgovorila je na prozivke koje joj upućuju ljudi na društvenim mrežama i podijelila veliki problem sa kojim se suočava.

Kako je napisala, na mrežama je nazivaju „narkomankom i drogiranom“, a to je Nikolićevoj napravilo mnoge probleme u životu.

„Moj život, ljubav mog života, svi ideali, porodica su se srušili i nestali zbog proklete droge. Imam veliki problem kada me neko proglasi narkomankom. Ali svako može da piše šta hoće. Moraće svako to i da dokaže ili plati ogromnu kaznu“, poručila je Ana.

Kaže da ko god se usudi da uz ime Ana Nikolić stavi „drogirana“, „narkomanka“, moraće da za to i odgovara – jer je to notorna laž.

„Sve može, ovo je otvoren profil. Ali svako ko uz moje ime spomene drogu, odgovaraće za to i moraće javno da se izvini meni lično“, napisala je Nikolić.

Dodaje da svako ko još jednom uđe na njen profil i nju proglasi „narkomankom“, moraće da snosi konsekvence.

„Ja sam javna ličnost, ali optužiti nekog da se drogira, ko to u životu nije radio. Pa odgovaraće svako. Svako bez izuzetaka“, zaključila je ona,

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.