Moj život, ljubav i porodica su se srušili zbog droge

Pjevačica Ana Nikolić odgovorila je na prozivke koje joj upućuju ljudi na društvenim mrežama i podijelila veliki problem sa kojim se suočava.

Kako je napisala, na mrežama je nazivaju „narkomankom i drogiranom“, a to je Nikolićevoj napravilo mnoge probleme u životu.

„Moj život, ljubav mog života, svi ideali, porodica su se srušili i nestali zbog proklete droge. Imam veliki problem kada me neko proglasi narkomankom. Ali svako može da piše šta hoće. Moraće svako to i da dokaže ili plati ogromnu kaznu“, poručila je Ana.

Kaže da ko god se usudi da uz ime Ana Nikolić stavi „drogirana“, „narkomanka“, moraće da za to i odgovara – jer je to notorna laž.

„Sve može, ovo je otvoren profil. Ali svako ko uz moje ime spomene drogu, odgovaraće za to i moraće javno da se izvini meni lično“, napisala je Nikolić.

Dodaje da svako ko još jednom uđe na njen profil i nju proglasi „narkomankom“, moraće da snosi konsekvence.

„Ja sam javna ličnost, ali optužiti nekog da se drogira, ko to u životu nije radio. Pa odgovaraće svako. Svako bez izuzetaka“, zaključila je ona,

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.