Modni saveti za dame koje su prešle 40. godina

Kreiranje jedinstvenog stila je prema rečima stručnih stilista veoma lako postići kada dođete u određene godine.

Kada napunite tih famoznih 40, ne prestajete da budete mladi, već postajete neko ko zna šta voli i kako želi da se pojavi u javnosti. Svesni ste u tom dobu toga šta vam pristaje, a čega bi trebalo da se klonite. Zapravo prema rečina modnih stručnjaka 40 je magičan broj koji vam omogućava da s ponosom istaknete svoj stas i obline, znajući pri tom gde su vas sve tokom proteklih godina odvele. Ako želite da zračite samopouzdanjem svaki put kada napustite svoj dom, poslušajte savete vrhunskih stilista.

PRONAĐITE SVOJU MODNU IKONU
Tokom mladosti verovatno ste isprobavali garderobu koju je kreirao veći broj modnih brendova. Međutim kada dođete do tih famoznih 40-tih treblo bi da svoju pažnju usmerite ka manjem broju njih. Pronalaženje modne ikone vam u tome može pomoći. Možda među modnim kreatorima ili poznatim ličnistima pronađete svoju inspiraciju.

INVESTIRAJTE U PREDMETE KOJI VREDE
Kada napunite 40 godina vreme je da kvalitet postavite kao prioritet kada je reč o kupovini garderobe a naročito modnih dodataka. Ovo je trenutak kada napuštate tzv „brzu modu“ i planski investirate u predmete koji zaista vrede. Osnovni razlog – ovi komadi su bezvremenski i mnogo duže traju od sitnica koja biste inače kupovali.

UPOZNAJTE SE SA FANTASTIČNIM MONOHROMATSKIM IZGLEDOM
Najbolji način da dodate malo elegancije svom stilu je da potražite neke monohromatske odevne predmete. Jednobojne varijante u suptilnim neutralnim tonovima poput bele, sve ili crne idealan su način da istaknete svoju sofisticiranost.

UVRSTITE KOŽNU JAKNU U VAŠ SVAKODNEVNI STAJLING
Ako već ne posedujete kožnu jaknu, nakon 40 – te ona bi trebala da bude u vašem ormaru. Modni stručnjaci preporučuju da potražite i neke obojene varijante koje se slažu sa najširim spektrom odevnih predmeta.

INTEGRIŠITE STVARI KOJE VOLITE U SVOJ STIL
Sve što vas ispunjava i čini srećnima, bilo vrsta muzike, stil života, ljubav prema životinjama ili nešto slično, to bi trebalo da se odražava na vaš stil. Kada ste u svojoj neposrednoj blizini okruženi onim što vas nadahnjuje, i sami zračite pozitivnom energijom.

ELIMINIŠITE STVARI KOJE VIŠE NE NOSITE
Svesni ste verovatno koje stvari u vašem ormaru samo zauzimaju dragoceni prostor. Kada pređete 40-tu vreme je da te stvari eliminišete. Upražnjeno mesto iskoristite da pre svega donesete mudru odluku o tome da vi vam treba još stvari i koje će to stvari biti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.