Moderno dekorisana soba za tinejdžerku

Da li je vaša mala princeza preko noći porasla i pretvorila se u tinejdžerku?

Ako je odgovor da, pred vama je, osim borbe za prevlast oko važnih stvari i odluka, još jedna misija – preuređenje njene dečije sobe u tinejdžersko carstvo. Dekoracija sobe za mladu devojku može da bude veliki izazov, pre svega, jer ni one same u tom periodu ne znaju šta žele, a naročito ne znaju kako da sa vama komuniciraju.

Ono što treba da uradite je da uređenje njene sobe posmatrate kao prekretnicu između dečijeg i odraslog doba. Potrebno je isti prostor prilagoditi potrebi za učenjem i spavanjem, ali i pronaći dovoljno mesta za sve one sitnice koje tinejdžerke vole – šminku, garderobu, nakit, parfeme i tome slično. Ako želite da stilski opremite sobu za vašu mezimicu, pokazaćemo vam danas kako da to uradite.

ODABERITE BOJU
Akcente boje su kao stvorene za devojačku sobu. One vole ružičaste, ljubičaste i crvene tonove, zato ih slobodno uvrstite u dekor sobe. Međutim, svakako se konsultujte sa svojom mladom princezom, jer će ona možda želeti samo jedan zid u izražajnoj boji. Ako vaša tinejdžerska odabere neutralnu paletu, to vam daje odrešene ruke za akcentovanje nameštaja u sobi.

NAMEŠTAJ I DEKOR
Nameštaj po mogućstvu svedite na minimum. Krevet, ormar za stvari i pisaći sto sa stolicom. S druge strane, ne štedite na detaljima poput lepih dekorativnih jastuka, zavesa, tepiha (naročito onih krznenih). Devojke obožavaju umetnost u svakom obliku, bilo na zidu ili policama. Tapete su takođe originalan izbor pri dekoru devojačke sobe. Neonska rasveta, kao i stilizovana ogledala, svakako su poželjna.

TEMA
Ako vaša tinejdžerka svira neki instrument, bavi se plesom, fotografijom ili slikarstvom, to svakako može da bude tema za dizajn njene sobe. Svi njeni radovi, dostugnuća i inspiracija mogu da budu deo dekora.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.