Moderni i seksi pleteni setovi

Tokom godine koja je iza nas, većinu vremena proveli smo kod kuće, a to je značilo da smo većinom nosili udobnu i prijatnu odeću.

Zakoračivši u Novu godinu, za sad se makar nije toliko toga promenilo po pitanju slobode koja nam se pruža. I dalje se sve svodi na kućnu varijantu, kako rada tako i boravka tokom dana. Više nego ikad pre javlja se potreba za udobnim donjim vešom, u kom ćete se osećati komforno ali i dovoljno seksi. Jedan od vrućih trendova koji se provlači kroz ovu priču su pleteni setovi koji su naša današnja tema.

Donji veš koji nosite u velikoj meri otkriva mnogo o vašem karakteru. Ponekad je potrebno zaći u sferu koja ne uključuje klasične bruseve i gaćice, kako bi vaša senzulanost mogla da dođe do izražaja. Pleteni top i šorts su opcija za sve dame slobodnog duha, koje ne žele da se osećaju sputano, ni u kom pogledu. Savršeni za nošenje kod kuće, napravljeni od toplih i mekih materijala poput kašmira, kao stvoreni su za hladne zimske dane koji su pred nama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.