Moderna kuća u Sao Paulu

Ideja projekta je da se kreira kuća modernog koncepta, da se pobegne od paradigmi i isprojektuje nešto inovativno. Kroz različite nivoe i arhitektonske elemente, težilo se postizanju cilja, da sva mesta u kući sadrže tri osnovne stvari : pogled, ventilaciju i prirodno osvetljenje.

Podržana samo sa dve grede i četiri stuba, kuća se izdvaja po svom dizajnu i inovativnosti.

Prva etaža se sastoji od dva paviljona sa visinskom razlikom od 1.5m između njih. Pavoljoni su povezani stepenišnim prostorom, na način da se obezbeđuje pogled na okean i prirodu iz svakog dela kuće. Praznina, koja se formira zahvaljujući razlici u visini paviljona, služi kao prosor za rekreaciju, sastanke ili kao prostor za odmor.

Na krovu prvog paviljona nalazi se otvorena terasa , sa koje se pruža predivan pogled na okean i prirodu. Projektovano uređenje partera stavlja prirodu u službu kuće, zelenilo, a naročito drveće, svojom senkom štiti kuću od preteranog uticaja Sunca.

Kuća je izgrađena od otpornih materijala i uz minimalna održavanja može trajati decenijama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.