MODERNA KUĆA NA FLORIDI ISPUNJENA SOFISTICIRANOŠĆU

Ne sreće se baš svakog dana prostor koji kombinuje ležernu sofisticiranost sa savremenim luksuzom.

Jedna kuća na Floridi upravo je takva. Smeštena u četvrti kojoj ne nedostaje ekstravagantnih domova, ova neobična kuća protkana je francuskim stilom, koji je primetan spolja i unutar kuće.

Izuzetan red tropskog drveća očekuje vas na samom ulazu, a teksturalni zidovi ovog doma omogućuju mu izdvajanje iz mase. Kada se zakorači u ovaj magični prostor, nailazi se na enterijer kojim vladaju teksturni zidovi u neutralnim bojama, kao i drvene grede na plafonu. Prelaz je organski, a posmatrač stiče utisak prikrivenog bogatstva koje se nalazi svuda unaokolo.

Kroz čitavu kuću proteže se svojstvena organska tema i više je nego primetan spoj različitih tekstura i završnih obrada. Prilagođeni sistemi staklenih zidova povezuju veliku dnevnu sobu sa dvorišnim prostorom i velikim bazenom na jednoj strani, kao i terasom na drugoj. Na ovaj način obezbeđena je neprimetna integracija unutrašnjosti i spoljašnjosti, čemu se u poslednje vreme pridaje velika pažnja. Prelepa bašta sa prijatnim prostorom za sedenje nadopunjuje savršen utisak koji ostavlja ova velelepna građevina.

Neutralna šema boja usidrena je u bež i boji drveta, a njen odjek se čuje u kuhinji, spavaćim sobama, pa čak i u kupatilu. Bela boja kuhinji dodaje notu elegancije, a drveni elemeni joj daju toplinu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.