Moderna kolekcija vodootpornih tapeta za kupatilo iz snova

Zahvaljujući izvanrednim karakteristikama, danas tapete ne samo što krase naša kupatila i druge prostorije u kojima ima dosta vlage, već omogućavaju i direktan kontakt s vodom, stoga čak i tuš kabine mogu biti dekorisane atraktivnim vodootpornim tapetama.

Na najvećem sajmu keramike i opreme za kupatila na svetu CERSAIE koji se održava u italijanskom gradu Bolonji, brend „Wall&decò“ predstavio je novu kolekciju vodootpornih tapeta namenjenih za prostorije u kojima ima dosta vlage poput kupatila, kuhinja, bazena ili wellness i spa centara.

Zidne obloge „Wet System“ kreiraju izuzetne enterijere zahvaljujući atraktivnom dizajnu, ali i izvanrednim tehničkim karakteristikama. Napredna tehnologija omogućila je da ove tapete budu otporne i na direktan kontakt s vodom, a da njihov dizajn isto vreme odgovori na sve potrebe modernog kupatila ili kuhinje.

Tapetama je sada moguće obložiti i tuš kabine ili zidove oko kade i tako dodatno ulepšati prostor kupatila. U novoj kolekciji preovlađuju zagasiti tonovi ružičaste i purpurne boje, i diskretni geometrijski i cvetni dezeni koji kreiraju opuštajuću atmosferu.

Wet System“ je patentiran na međunarodnom nivou i sastoji se iz više različitih komponenti – prajmera, specifične vrste lepka, štampane tkanine i zaštitnih slojeva, što omogućava da, pored osnovne dekorativne funkcije, tapete budu otporne na vodu i vlagu, kao i sredstva za čišćenje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.