Mladi Super Mjesec 30.08. u Djevici: Očekujte nagrade i mnoge povoljne prilike!

Mnoge povoljne prilike se mogu pružiti za vrijeme ovog mladog Mjeseca. Svi znakovi mogu imati nove početke u nečemu koji mogu biti vrlo dobri. Svaki uloženi napor sada će se isplatiti.

Ako se pitate što je Super Mjesec, to znači da je tada najbliže zemlji. Već je stenlijum planeta u Djevici: Sunce, Mars, Venera, Merkur i mladi Mjesec koji su aspektirani sa Saturnom i Plutonom iz Jarca, Uranom iz Bika i Neptunom iz Riba, što znači da ima dosta težine od ranije pa se može činiti da tu težinu stvara mlad Mjesec, a on nam zapravo olakšava stvari i svaki napor koji je sada uložen može se isplatiti.

Mnoge osobe mogu dobiti nagrade. Pojedine se mogu pokazati kroz neko područje posla ili u medicini jer sve to daje 6. polje Djevice. Merkur je vladar Djevice pa uz dobre aspekte mladog Mjeseca i drugih planeta zaista se može pokazati neočekivano u nekim stvarima, dok osobe koje nisu radile na sebi teško mogu očekivati boljitak.

Mnoge povoljne prilike se mogu pružiti za vrijeme mladog Mjeseca. Preporučuje se da krenete s novim načinom prehrane i da otiđete kod liječnika na preglede ili da otpočnete neku terapiju detoksikacije. Generalno gledano svi znakovi mogu imati nove početke u nečemu koji mogu biti dobri.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi horoskopa?

OVAN

Kod vas se mladi Mjesec događa u vašoj šestoj kući što je povezano s poslom, svakodnevnim životom i zdravljem.

Moglo bi doći do izmjene i promjene prehrane, načina života i redoslijeda ili prioriteta u životu.

BIK

Kod vas su naglašene emocije i mlad Mjesec se događa u vašem petom polju, što je zaduženo za djecu, ljubav, zabavu, planove.

Mnogi Bikovi sada mogu ispoljavati emocije prema djeci i ljubavnom partneru pa ako je aspekt nepovoljan mnoge stvari se mijenjaju na tom polju.

BLIZANCI

Kod vas se događa mladi Mjesec u četvrtom polju što je vezano za dom, obitelj, novi početak, jednog roditelja.

Dobar položaj mladog Mjeseca može vam dati mnogo lijepih emocija prema roditeljima, posebno majci, jer on simbolizira majku ili ženske osobe u rodbini. Moguća je neka kupovina nekretnine automobila.

RAK

Kod vas je mlad Mjesec u trećem polju što će utjecati na rodbinu, komunikaciju, druženja, razgovore, dogovore.

Ako postoji lošiji aspekt u osobnom horoskopu onda se treba čuvati svađa u vožnji i prometu. Svakako treba biti strpljiv i paziti što se priča.

LAV

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašoj drugoj kući što je povezano s materijalnim i imovinskim stanjem pa će na tome biti naglasak.

Mnogi Lavovi mogu biti sumnjičavi u poslovne partnere pa će sve više puta provjeravati.

DJEVICA

Sada je vaša vladavina i ovaj mlad Mjesec se događa u vašem prvom polju gdje može donijeti mnoge mentalne promjene ili drugačiji način rada.

Mnoge Djevice sada mogu odlučiti da promijene svoj fizički izgled.

VAGA

Vama se mladi Mjesec događa u vašem dvanaestom polju psihe, duhovnosti i kako se već mnoge planete tu nalaze onda se sve može aktivirati.

Mnoge Vage mogu promijeniti mišljenje, emocije i spoznati mnoge stvari koje nisu ranije znale.

ŠKORPION

Vama se ovaj mladi Mjesec događa u vašem jedanaestom polju što je polje nadanja, želja, očekivanja, prijatelja, klubova, penzija – pa se tu mnoge stvari pokreću.

Mnogi Škorpioni pokreću neke nove planove ili zamišljene sprovode u djela.

STRIJELAC

Kod vas se mladi Mjesec pokreće u polju karijere jednog roditelja. Mnogi Strijelci sada mogu imati popularnost dok neki slave svoj napredak u karijeri.

Unutrašnje emocije ukazuju na to da se vaši ustrajni napori isplate.

JARAC

Kod vas se mlad Mjesec događa u vašem devetom polju što je pokazatelj studija, školovanja, više filozofije, dalekih putovanja.

Kako ima dosta tranzitnih planeta kroz Djevicu mnoge osobe se mogu odlučiti za odlazak u inozemstvo.

VODENJAK

Kod vas se mladi Mjesec događa u vašem osmom polju što može izazvati neke strepnje, strahove. Pojedine osobe mogu dobiti novac od nasljedstva, kredit ili neki koji nisu oni osobno zaradili.

Sada je povoljna stipendija za školovanje ili neki vid pomoći. Može biti i socijalna pomoć.

RIBE

Kod vas se mladi Mjesec događa u vašem sedmom polju partnera, kako poslovnih tako i ljubavnih. Mnoge Ribe sada mogu doživjeti popularnost kod mnogih poslovnih partnera i u javnosti.

Sada je naglašen kontakt s mnogim osobama u ovom danu. Zauzete Ribe mogu imati izljev emocija prema ljubavnom partneru.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.