Mlad Mjesec u Strijelcu 26.11. – Stvaraju se novi životni putevi

Vrlo moćan i optimističan mlad Mjesec je na 4. stupnju gdje se nalazi asteroid Pallas Athena koji pojačava snagu, samostalnost i neovisnost. Mnoge osobe mogu sada biti oslobođene straha i uspjeti u svemu što planiraju. Svakako da sada treba sve želje poslati u svemir – pokreću se neki novi životni putevi.

Družite se isključivo s pozitivnim osobama i mislite pozitivno da bi se energija međusobno umnožila i postala još pozitivnija. Ovaj Mlad Mjesec će mnogim ljudima donijeti uvide gdje griješe i kako postaju oprezniji i mudriji. Nove avanture su na pomolu s velikom dozom optimizma i očekivanja pa se ne preporučuje da mnogo pretjerujete.

Pojedine osobe sada mogu započeti neko učenje. Kako je ovaj Mlad Mjesec u inkonjukciji s Uranom iz Bika koji predstavlja materiju onda na tom polju može nastati neravnoteža u smislu dobitka ili gubitka.

Mogući su problemi na profesionalnom planu i na planu doma i obitelji. Venera prelazi u Strijelca 26. i pravi kvadrat s Kironom iz Ovna što nimalo nije lak aspekt gdje se možemo osjećati odbačeno, zapostavljeno i da druge osobe sumnjaju u vas i da morate dokazivati ljubav i istinu.

Mnoge osobe shvaćaju da trebaju sebe voljeti i poštovati i da ne ovise od drugih koliko ih oni vole i poštuju. Ništa na silu nije urodilo plodom pa ni ljubav. Sljedeći aspekt koji je dosta jak je Uran u opoziciji s Marsom, što je jedan kontradiktoran aspekt sklon nasilju, nesrećama i pretjeranom radu. Čuvajte se sada nesmotrenih ulazaka u ljubavne veze.

Ako želite postati vođa s ovim aspektom morate se naučiti kako da se obuzdate da bi uspjeli. Već sutradan 27. Neptun kreće direktno pa će mnoge osobe potražiti svog duhovnog vodiča ili krenuti putem duhovni spoznaja. Sada mnoge osobe mogu dobivati poruke preko snova, imati viziju gdje da krenu i pratiti znakove pored puta.

Što svaki znak može očekivati od mladog Mjeseca? Pratite svoj znak i podznak!

OVAN

Vama ovaj Mlad Mjesec može donijeti neku vrstu novih učenja, filozofije. Pojedini Ovnovi sada mogu krenuti putem optimizma u neku novu avanturu.

Kako Venera ulazi u vaše polje karijere onda je ovo još jedna podrška svemira do ispunjenja vaših želja u poslu, a možda i ljubavi preko posla. Moguće su rasprave ili podjela imovine s partnerom u poslu ili u ljubavi.

BIK

Mnogi Bikovi u ovom periodu mogu podizati kredit, raditi na polju uvećanja financija. Sada je pravo vrijeme da se prepustite intimi sa vašim partnerom. Mnogi Bikovi sada mogu dobiti podršku od drugih ljudi ili neki vid pomoći.

Pojedine osobe mogu imati i neke neugodne situacije pa čak ako imate partnera, može doći do nekih svađa. Nema potrebe da brinete jer će sve krenuti na bolje poslije izvjesnog vremena.

BLIZANCI

Kod vas se ovaj Mlad Mjesec događa u polju partnera, što poslovnih što u ljubavi. Sada je pravo vrijeme ako primijetite da vam nedostaje podrška od partnera da se zapitate koliko se vi dajete i koliko se družite.

Pojedini Blizanci sada će zasigurno postati popularni u javnosti ili će ostvariti značajne kontakte. Moguće su i promjene kod pojedinaca na poslovnom aspektu u smislu da vas unazade ili unaprijede.

RAK

Kad god je riječ o Mjesecu koji je vaš vladar on vam uvijek donese promjenu osjećaja što se sada odnosi na svakodnevnicu, zdravlje, posao, kućne ljubimce, prehranu i još druge simbolike šestog polja.

Mnogi Rakovi će sada imati više optimizma da pokrenu ili više ulože u svoj posao. Pojedini Rakovi mogu imati s partnerom razne nesporazume pa ne reagirajte impulzivno.

LAV

Kod vas se ovaj Mlad Mjesec događa u vašem petom polju ljubavi, zabave, djece, sporta. Mnogi Lavovi će sada imati žeđ za ljubavlju, romantikom, dok će u istom uživati jer imaju podršku univerzuma.

Mnogi Lavovi sada otvaraju svoje srce dok se pitaju rade li ono što ih usrećuje. Ljubav i emocije su dobre dok još traje neizvjesnost kada je posao u pitanju.

DJEVICA

Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju kuće, obitelji, majke pa je to aktivno. Mnoge Djevice mogu sada biti mnogo ranjive i pitati se za svoju intimnost. Pojedine prave reorganizaciju kada je kuća u pitanju i okreću novi list.

 

VAGA

Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem trećem polju gdje su aktivne komunikacije, učenje i sve dnevne aktivnosti, rodbina, susjedstvo. Sada je vrijeme da mijenjate sve što vam pravi problem ili sami drugačije nastupate u komunikaciji s drugim ljudima.

Moguće je da krenete učiti nešto novo pisati, sređivati papire, dok će vam nova snaga i optimizam napuniti baterije. Pojedine Vage mogu imati problem s partnerom kada su imovina i financije u pitanju.

ŠKORPION

Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem drugom polju financija i materijalnih dobara. Sva čula su u akciji pa možete planirati kako ćete organizirati svoj život i kako još bolje organizirati financije.

Mnogi Škorpioni otkrivaju veću zaradu i kako doći do nje dok pojedine uživaju svojim čulima u svim zemaljskim dobrima. Moguće su iskre između vas i vašeg partnera pa bi se trebali suzdržati.

STRIJELAC

Kod vas se događa ovaj mlad Mjesec što vam donosi da se drugačije prezentirate drugima i da krenete nekim novim životnim putem. Nove spoznaje i duhovnost će vam uliti mnogo optimizma i vjere, nade.

Mnoge osobe vas sada mogu vidjeti u vašem originalnom novom izdanju s novom karizmom i velikim samopouzdanjem. Pojedini Strijelci mogu imati poslovne promjene i neslaganje s partnerom.

JARAC

Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj dvanaestoj kući duhovnost pa će sva energija i misli biti usmjerene na potrebe drugih. Neki vid povlačenja i osamljivanja može biti naglašeno.

Nada i optimizam vam mogu dati partnerski i ljubavni odnosi. Mogući su impulzivni konflikti s partnerom pa se potrudite da ne dođe do zahlađenja odnosa.

VODENJAK

Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem jedanaestom polju što će vam pružiti nove kontakte, društvena zbližavanja. Ako imate unutrašnji nemir sada ga možete razriješiti uz pomoć drugih osoba.

Zbog neravnoteže između poslovnih i ljubavnih obaveza sada može doći do problema s partnerom pa se potrudite da malo rasporedite svoje prioritete.

RIBE

Kod vas se ovaj mlad Mjesec događa u vašem polju karijere i jednog roditelja pa će se tu odigravati događanja. Povećana osjetljivost je naglašena. Ostvarenje vaših ciljeva su ispred vas pa možete biti opušteniji.

Potrebno je da obratite pažnju na samopoštovanje i kako komunicirate s drugima. Budite oprezni i u prometu.

Sretno s mladim i optimističnim Mjesecom!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.