MJESEČEVE MIJENE U NOVEMBRU 2019.

Kada će biti mlad Mjesec, prva četvt, pun Mjesec i posljednja četvrt tokom novembra 2019. godine?

Prva četvrt 4. novembar 11:23
Pun Mesec 12. novembar 14:34
Poslednja četvrt 19 novembar 22:10
Mlad Mesec 26. novembar 16:05

Mlad Mjesec
je odličan za započinjanje novih poslova, za upoznavanje koje se može pretvoriti u ljubav, za sijanje bašti i njiva, za kupovinu većih stvari u kući, za početak gradnje kuće, za vjenčanja i krštenja. Ukratko za sve što treba da raste i daje plod. Dobro je i šišati se da kosa bude bujnija i jača, izbaciti stare stvari iz kuće, nekome nešto pokloniti.

Prva četvrt
je dobra za planove i svakodnevne poslove, jer smo tada najefikasniji i najvrijedniji. Dobro je da ubrzamo neke poslove koji su, išli sporo, ili stagnirali. Uređenja kuće i velika spremanja su, takođe, tada jako korisna. Ako imate važne preglede, ili zdravstvene intervencije, ovo je najbolje vrijeme za to.

Pun Mjesec
je odličan za naplatu dugovanja u svoju korist, za velike investicije i ulaganja. Pravo vrijeme za žetve i berbe, za pravljenje vina, proslave i okupljanja. Odlično vrijeme za umjetnička djela, ili bilo šta kreativno. Plasiranje ideja, pregovori i nalaženja partnera je dobro u ovo vrijeme. Dijetu koja bi smanjila kilograme, treba započeti samo tečnošću baš ovog dana.

Posljednja četvrt
je dobra da vi vratite dugove i zajmove, da se riješite nekih obaveza koje su vam bile opterećujuće, za završetak radova na bilo čemu. Dobro je odvikavati se od neke štetne navike, jer tada obično uspijete. Dobro je i miriti se i tražiti oproštaj od nekoga sa kim smo imali probleme. Obično se parovi koji su u zavadi, mire baš tada.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.