MISLIM DA SAM SLUĐENA: Vladimir me je iznenadio – ne mogu da verujem da sam se zaljubila za PET dana

A Gospodin Torta tek što je ušao…

Nakon Edisa Eda Fetića, voditelj Ognjen Amidžić je u Šiša baru ugostio i Draganu Mitar, sa kojom je poveo intervju pre početka emisije „Izbacivanje“. Na samom početku, Ognjena je zanimalo kako se Dragana oseća.

– Ne mogu da verujem da je za nedelju dana krenula ova priča i šta se dešava oko mene. Milion stvari mi prolazi kroz glavu, zbunjena sam i uplašena. Ušla sam spremna, nekad pomislim i ja sam devojka kao ove devojke, ali onda stavim prst na čelo i shvatim da sam majka. Nekako se sve brzo izdešavalo oko mene, nisam imala devojački period. Kod mene je ova godina baš bila loša, valjda može i meni nešto lepo da se dogodi, ali se trudim da ne prenesem lošu sliku. Imam sina, ne bih uradila nikad nešto loše – rekla je Dragana, pa progovorila o Vladimiru Tomoviću:

– Mene je Vladimir iznenadio pisanjem tih pisama. Ne znam puno o njemu, gotivim što je šaljive prirode, ali sve ovo mi je čudno. Ne mogu da verujem da mi se za pet dana dešava zaljubljivanje – ispričala je Mitrova, a onda objasnila Ognjenu situaciju sa gospodinom Tortom:

– Mene su slikali i viđali sa njim, mi jesmo bili (u vezi), neka bude u prijateljskoj, on je sebe smatrao delom krivcem za haos koji mi se dešavao. Ja nikada nisam potvrdila da je on momak. Došao je ovde sinoć, ja njega nisam predstavljala kao nešto više od prijatelja, jer on ima svoj život, sa kojim treba da odluči šta će i kako će. Ušao je, rekao da ima ženu i troje dece. Ja bih opet bila osuđena da nešto rasturam. Mislim da sam treba da odluči šta želi. Ja sam imala istih problema u braku, tako smo se pronašli da saslušamo jedno drugo. Ja sam uzela da realizujem svoje stvari, još nisam stigla da popričam sa njim šta se dešava što se tiče papira. Možda se desi da se razdvojimo, gde će se on vratiti, to je njegova stvari – rekla je Dragana, pa otkrila da li bi se prepustila i ušla u vezu sa njim:

– Rano je da pričam o tome, ne vidim sebe da se valjam po krevetima i tu glumim, imam sina i dete, on će to gledati. Jedno je spoljni svet kada možete da sakrijete stvari. Jednostavno, nismo još stigli da porazgovaramo, nadam se da ćemo do „Pitanja novinara“. Vidim da je vidno neraspoložen zbog priče između Vladimira i mene. Ne mogu da kažem da mi ne prija Vladimirovo društvo. Mislim da sam sluđena i da mi treba da se sklonim i od Vladimira i od Eda. Ne znam ko se ovde igra, ja imam život i posle rijalitija – istakla je Mitrova.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.